Η LG θέλει να βάλει την κάμερα μέσα στην οθόνη των smartphones

by Nikos Kaimakamis • On 23-11-2018 • AT 10:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η LG, όπως και άλλοι κατασκευαστές, θέλει να προχωρήσει στην ενσωμάτωση της κάμερας στην οθόνη σε μελλοντικά μοντέλα smartphones που θα ετοιμάσει. 

Η νέα τάση που φαίνεται να διαμορφώνεται στο πεδίο των μοντέρνων smartphones και τελικά ακολουθεί και η LG, εκτός από τη Samsung, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε άρθρο του το GSM Arena. Η μπροστινή κάμερα θα μπορεί να μπει μέσα στην οθόνη καταργώντας την ανάγκη ύπαρξης του notch, ή την πλήρη κατάργηση των περιθωρίων. Αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι θα υπάρχει περισσότερος χώρος για την οθόνη, άρα την υποστήριξη περισσότερης πληροφορίας.

Η LG φέρεται να έχει καταθέσει ήδη μία πατέντα στη Νότια Κορέα, στην οποία απεικονίζεται ο τρόπος με τον οποίο θα μπορεί να ενσωματωθεί η κάμερα, κάτω από το γυαλί της οθόνης, χωρίς να μειώνει καθόλου τα περιθώριά της. Είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς με βεβαιότητα εάν η πατέντα αυτή της LG θα γίνει πράξη, καθώς και το πότε θα πρέπει να αναμένει κανείς μια αντίστοιχη κίνηση εκ μέρους της LG, αλλά θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη συγκεκριμένη υλοποίηση τόσο από την LG όσο και από άλλους κατασκευαστές.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι πατέντες αυτές δείχνουν τις τάσεις σχεδιασμού που επικρατούν στο μυαλό των όσων καθορίζουν τη μορφή που θα πάρουν τα μελλοντικά μας gadgets.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons