Στις 9 Φεβρουαρίου τα αποκαλυπτήρια του Android Wear 2.0 και δύο LG smartwatches

by Nikos Kaimakamis • On 18-01-2017 • AT 3:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Στις 9 Φεβρουαρίου αναμένεται να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του Android Wear 2.0, το οποίο θα είναι το λειτουργικό σύστημα των δύο smartwatches της LG. 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έχουν δει μέχρι τώρα το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας, η LG αναμένεται να παρουσιάσει στις 9 Φεβρουαρίου τα LG Watch Sport και LG Watch Style. Και στις δύο περιπτώσεις, η κάσα θα είναι στρογγυλή, ενώ θα υπάρχει στο πλάι μία ψηφιακή κορώνα για την περιήγηση στο κεντρικό μενού του λειτουργικού συστήματος.

Το LG Watch Sport θα έχει οθόνη OLED διαγωνίου 1.4 ίντσας, με ανάλυση 480×480 pixels, μνήμη RAM 768 MB, δυνατότητα λειτουργίας NFC, 3G/4G, GPS, αισθητήρα μέτρησης καρδιακού ρυθμού, μπαταρία χωρητικότητας 430 mAh και πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

Το LG Watch Style θα έχει και εκείνο οθόνη τεχνολογίας OLED, με διαγώνιο 1.2 ίντσας, σε ανάλυση 360×360 pixels, με μνήμη RAM 512 ΜΒ και χωρητικότητα μπαταρίας 240 mAh, με πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Και τα δύο νέα μοντέλα smartwatches της LG αναμένεται να έχουν εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 4 GB, με την υποστήριξη του Google Assistant, για τον εύκολο χειρισμό μέσα από φωνητικές εντολές.

Όλα δείχνουν ότι τα smartwatches της LG θα είναι τα πρώτα με το ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα της Google και όχι κάποια Google branded smartwatches, όπως έλεγαν οι πρόσφατες φήμες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons