Η LG θα κατασκευάζει τις τηλεοράσεις της Bang & Olufsen

by Nikos Kaimakamis • On 21-03-2016 • AT 1:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

bang and olufsen tv

Η Bang & Olufsen επιδιώκει να δώσει το κομμάτι κατασκευής κατασκευής των OLED τηλεοράσεων στην LG Electronics. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές των τηλεοράσεων της Bang & Olufsen είναι αρκετά πιο ακριβές από εκείνες της LG, στην ίδια κατηγορία τεχνολογίας. Εκτιμάται ότι η Bang & Olufsen θα διατηρήσει την ευθύνη για το σχεδιασμό και την ακουστική τεχνολογία των τηλεοράσεών της, ενώ η LG θα αναλάβει το σχεδιασμό και την κατασκευή των πάνελ. Οι τηλεοράσεις θα παραμείνουν στην premium κατηγορία, αλλά δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρώς οι τιμές τους.

Με την κίνηση της αυτή, η B&O εκτιμάται ότι θα εξοικονομήσει 23 εκατομμύρια δολάρια, ενώ όπως τονίζει η εταιρεία, η παραγωγή των τηλεοράσεων θα περάσει σε άλλο επίπεδο, αφού τώρα η Bang & Olufsen παράγει 30.000 τηλεοράσεις το χρόνο, ενώ η LG έχει την ικανότητα παραγωγής 40 εκατομμυρίων τηλεοπτικών σετ το χρόνο.

Η LG εκτιμάται ότι θα αναλάβει την κατασκευή των OLED 4K τηλεοράσεων της B&O, ενώ εκείνη θα συνεχίσει να παράγει τα προϊόντα που ανακοίνωσε πρόσφατα, όπως είναι τα A6 WiFi Speaker, BeoLink Multiroom audio system και άλλα. Το Engadget αναφέρει ότι δεν αποκλείεται να δούμε την Bang & Olufsen να συνάπτει ένα deal με κάποιο ηχηρό όνομα της αγοράς στο κοντινό μέλλον.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons