Η LG σημειώνει πωλήσεις 10 εκατ. ακουστικών Bluetooth Tone

by George Polyzos • On 07-07-2015 • AT 1:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG TONE Infinim HBS900_1

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της σειράς ακουστικών LG Tone  έφθασαν τα 10 εκατομμύρια παγκοσμίως από τον Οκτώβριο του 2010, οπότε και λανσαρίστηκε η σειρά.

Η εν λόγω επίδοση τοποθετεί την LG ως πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις στην κατηγορία ασύρματων Bluetooth ακουστικών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με την ανεξάρτητη εταιρεία έρευνας αγοράς NPD Group, η LG ξεπερνά με συνέπεια την εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά των ακουστικών Bluetooth στις Η.Π.Α. από τον Μάιο του 2012, ενώ έχει διατηρήσει περισσότερο από το 40% του μεριδίου αγοράς από το 2013.

LG HBS-750_Black_1

Ωστόσο, η σειρά Tone δεν είναι δημοφιλής μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο μοναδικός σχεδιασμός των ακουστικών Tone που μπορούν να φορεθούν γύρω από το λαιμό, έχει δημιουργήσει πολλούς μιμητές και μη-αυθεντικά μοντέλα, πολλά από τα οποία φέρουν ακόμα και το λογότυπο της LG.

LG HBS-750_Black_2

Η συγκεκριμένη σειρά ακουστικών δημιουργήθηκε από την LGσε συνεργασία με τις Harman/Kardon και JBL, εταιρείες που ειδικεύονται σε ποιοτικά προϊόντα ήχου. Στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμα τα ασύρματα ακουστικά LG HBS-750 της σειράς Tone.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons