Η LG παρουσιάζει το V10 και νέο smartwatch με συνδεσιμότητα LTE

by Nikos Kaimakamis • On 01-10-2015 • AT 10:39 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG-V10-02

Η LG παρουσίασε το νέο της smartphone LG V10 με έμφαση στο imaging και την εικόνα, ενώ παράλληλα έδειξε το πρώτο smartwatch συνδεσιμότητα LTE. 

To LG V10 ανήκει σε μία νέα premium κατηγορία smartphones της εταιρείας, με οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών, ανάλυσης QHD και μία ακόμα οθόνη πάνω από αυτή, η οποία είναι μόνιμα ενεργοποιημένη και μπορεί να ενημερώνει για τον καιρό, να δείχνει ειδοποιήσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

LG-V10-official screen

Ο επεξεργαστής είναι ο Qualcomm Snapdragon 808, η μνήμη RAM είναι 4 GB, ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 64 GB και το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 5.1.1. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 3000 mAh. Η πίσω κάμερα είναι 16 Megapixel. Το στοιχείο που διαφοροποιεί το LG V10 από άλλες συσκευές είναι η μπροστινή κάμερα, η οποία είναι διπλή στα 5 Megapixel.

LG-V10-Black-010

Αναφορικά με το πεδίο smartwatch, η LG παρουσίασε το Watch Urbane 2nd edition, το οποίο είναι το πρώτο Android Wear smartwatch με δυνατότητα λειτουργίας σε δίκτυα LTE, ως μια κανονική 4G συσκευή.

lg_watch_urbane_2nd_edition

To LG Watch Urbane δεύτερης γενιάς μπορεί να δεχτεί και να κάνει κλήσεις, υποστηρίζει λειτουργία GPS, μπορεί να τρέχει εφαρμογές ενημέρωσης, fitness και μουσικής, ενώ η οθόνη του έχει ανάλυση 308 ppi, σε στρογγυλή κάσα και διάφορες επιλογές σε λουράκι.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons