Η LG παρουσιάζει το νέο G Watch R

by George Polyzos • On 28-08-2014 • AT 10:54 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG G Watch R_1

Στα πλαίσια της IFA 2014, η LG Electronics ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει επίσημα το νέο της Android wearable, G Watch R, το πρώτο ανάλογο προϊόν με κυκλική οθόνη P-OLED.

Το νέο LG G Watch R θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην IFA 2014 στο Βερολίνο την επόμενη εβδομάδα, αποτελώντας την πρώτη παγκοσμίως wearable συσκευή που φοριέται στον καρπό όπως ένα ρολόι και διαθέτει κυκλική οθόνη Plastic OLED (P-OLED) που χρησιμοποιεί το 100 σύνολο της κυκλικής επιφάνειας.

Ο κομψός και βιομηχανικός σχεδιασμός του νέου LG G Watch R έχει εκλεπτυσμένη αισθητική και παραπέμπει σε κλασσικά και διαχρονικά ρολόγια. Η εμπρόσθια κυκλική του επιφάνεια μοιάζει με ένα κανονικό ρολόι η οποία πλαισιώνεται από ανθεκτικό ανοξείδωτο πλαίσιο και λουράκι 22 χιλιοστών από μαλακό δέρμα.

Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του νέου LG G Watch R είναι η 1,3 ιντσών κυκλική P-OLED οθόνη του που προσφέρει τις πιο καθαρές εικόνες ακόμα και κάτω από συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας ή από πλάγια γωνία θέασης.

LG G Watch R_3

Το LG G Watch R διαθέτει μνήμη 4GB, 512MB RAM, μπαταρία ισχύος 410mAh και δυνατό επεξεργαστή Snapdragon 400 ισχύος 1.2GHz. Η νέα συσκευή με λειτουργικό Android Wear μπορεί να «τρέξει» αβίαστα όλες τις διαθέσιμες συμβατές εφαρμογές του Google Play Store, ενώ χάρη στον βαθμό στεγανότητας ΙΡ67 (Ingress Protection Rating) το LG G Watch R είναι ανθεκτικό στο νερό έως και 30 λεπτά σε βάθος ενός μέτρου.

Χάρη στο λειτουργικό Android Wear, το LG G Watch R παρέχει απαραίτητες και χρήσιμες πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή, ενώ με τη λειτουργία αναγνώρισης φωνής, ο χρήστης μπορεί να κάνει απευθείας τις ερωτήσεις του.

Η σουίτα εφαρμογών της LG για την υγεία και το fitness επιτρέπει επιπλέον στους χρήστες να παρακολουθούν τους χτύπους της καρδιάς τους με την υποστήριξη ενσωματωμένου αισθητήρα φωτοπληθυσμογραφίας (photoplethysmograpgy -PPG). Τέλος, οι «έξυπνες» ειδοποιήσεις παρέχουν στους χρήστες υπενθυμίσεις για αναπάντητες κλήσεις ή μηνύματα, επερχόμενες συναντήσεις, γεγονότα και τοπικές προβλέψεις για τον καιρό.

Το LG G Watch R θα είναι διαθέσιμο σε μεγάλες αγορές παγκοσμίως από τις αρχές του τελευταίου τριμήνου του 2014. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και τη διάθεσή του θα ανακοινώνονται τοπικά πριν τη διάθεση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons