Η LG παρουσιάζει την οικογένεια G3 και τα τελευταία wearables

by George Polyzos • On 05-09-2014 • AT 9:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG_IFA_2014_G_Watch_R (2)

Στα πλαίσια της IFA 2014, η LG Electronics παρουσίασε την ολοκληρωμένη σειρά συσκευών G3 καθώς επίσης και όλες τις νέες της συσκευές στον τομέα των wearables.

Μετά την παρουσίαση του LG G Watch, μία από τις πρώτες συσκευές της αγορά με λειτουργικό σύστημα Android Wear, η εταιρεία στοχεύει να ηγηθεί και στην κατηγορία των wearable συσκευών συνδυάζοντας τον κλασσικό σχεδιασμό με την προηγμένη τεχνολογία.

LG G Watch R_3

Το νέο LG G Watch R αποτελεί την πρώτη παγκοσμίως wearable συσκευή με κυκλική οθόνη P-OLED (Plastic OLED) που καταλαμβάνει το 100% της επιφάνειάς του. Η νέα Android wearable συσκευή της LG μοιάζει με πραγματικό ρολόι και πλαισιώνεται από ένα δυνατό και ανθεκτικό ανοξείδωτο πλαίσιο που διαθέτει μια γκάμα επιλογών εμφάνισης, προσβάσιμων στο χρήστη με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης.

Το νέο KizON, η συσκευή της LG που φοριέται στο χέρι και είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για παιδιά, αποδεικνύει τη δέσμευση της LG να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα που είναι ταυτόχρονα και φιλικά σε όλη την οικογένεια.

Ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά προσχολικής και νηπιακής ηλικίας, το KizON προσφέρει ασφαλείς πληροφορίες για τη θέση των παιδιών σε πραγματικό χρόνο και επιτρέπει στους γονείς να μπορούν να εντοπίζουν τα παιδιά τους άμεσα μέσω του smartphone ή του tablet τους, ώστε να μην ανησυχούν.

H ολοκληρωμένη σειρά G3 της LG περιλαμβάνει πλέον τα G3 Beat, G Vista και G3 Stylus τα οποία θα συνοδεύουν τη ναυαρχίδα G3. Τα νέα smartphones διαθέτουν τη σχεδιαστική γραμμή και την premium εμπειρία χρήσης (UX) του LG G3, όπως επίσης και τα βασικά χαρακτηριστικά του, διαμορφωμένα ειδικά για το χαρακτήρα και το ύφος του κάθε μοντέλου, ενώ θα είναι διαθέσιμα σε ακόμα πιο προσιτή τιμή.

Το G3 Beat (G3s για την Ευρώπη) προσφέρει μια premium εμπειρία χρήσης (UX) και τεχνολογία Laser Auto Focus σε ένα πιο συμπαγές πακέτο, σχεδιασμένο γύρω από  ένα λεπτό πλαίσιο οθόνης  5 ιντσών. Το μοντέλο G Vista διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών για μεγαλύτερη on-the-go ψυχαγωγία και χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά του G3, ενώ το G3 Stylus διαθέτει ευρύχωρη IPS οθόνη 5,5 ιντσών και γραφίδα Rubberdium για αυτούς αναζητούν hands-on γραφή, κράτημα σημειώσεων και εμπειρίες σχεδιασμού.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons