Η LG παρουσιάζει δύο νέα L Series smartphones

by George Polyzos • On 29-08-2014 • AT 2:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG_L_BELLO(left)_and_LG_L_FINO(right)

Η LG Electronics θα παρουσίασει στην IFA 2014 δύο νέα smartphones, τα L Fino και L Bello, τα οποία προσφέρουν premium λειτουργίες UX, εξελιγμένα χαρακτηριστικά για την κάμερα και επεξεργαστές Quad-Core σε προσιτή τιμή.

Τα LG L Fino και LG L Bello εμφανίζονται ως μια ισχυρή εναλλακτική σε σχέση με τα ακριβότερα smartphones, ενώ είναι ιδανικά για νεαρούς χρήστες και για τους λιγότερο έμπειρους καταναλωτές αναδυόμενων αγορών 3G.

Εφοδιασμένα με τετραπύρηνους επεξεργαστές και διαθέτοντας λειτουργίες από premium μοντέλα, όπως το δημοφιλές LG G3, τα δύο νέα κινητά στοχεύουν να διευρύνουν την παρουσία της LG στην κατηγορία των smartphone σε μεγάλες αγορές, καθώς αποτελούν προτάσεις που προσφέρονται σε προσιτή τιμή.

Διατηρώντας τη σχεδιαστική γραμμή των premium LG smartphones, τα L Fino και L Bello διαθέτουν το χαρακτηριστικό «Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο», κάμερα 8 Megapixelκαι αποκλειστικές UX λειτουργίες που κάνουν τη φωτογράφηση εύκολη και διασκεδαστική.

Άλλωστε, σε σχετικές έρευνες ανάμεσα σε νεαρούς χρήστες και σε πιο άπειρους χρήστες smartphone, παρατηρήθηκε ότι η κάμερα αποτελεί ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής τους. Έτσι, οι νέες συσκευές L Series, εξασφαλίζουν καθαρές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και γίνονται τα ιδανικά smartphones για τους χρήστες που επιθυμούν να μοιράζονται κάθε στιγμή με τους φίλους τους, εύκολα και γρήγορα.

Μερικές από τις κύριες λειτουργίες των LG L Fino και L Bello περιλαμβάνουν:

  • Τη λειτουργία Touch & Shoot, η οποία βοηθά το χρήστη να εστιάζει την κάμερα και να τραβά φωτογραφίες ακουμπώντας σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, εύκολα και με μία μόνο κίνηση.
  • Τη λειτουργία Gesture Shot, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να θέτει σε λειτουργία ένα χρονοδιακόπτη τριών δευτερολέπτων κάνοντας μια απλή κίνηση – ανοίγοντας και κλείνοντας την παλάμη του μπροστά από το φακό της κάμερας.
  • Τη λειτουργία Front Camera Light, η οποία μικραίνει τις διαστάσεις της οθόνης προεπισκόπησης (preview screen) και προσθέτει ένα λευκό φόντο σε λήψεις με self-portrait mode.
  • Τη λειτουργία Knock Code η οποία δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει το LG smartphone του με μια απλή κίνηση, «knock*άροντας» στην οθόνη του κινητού τον προσωπικό του κωδικό.
  • Τη θήκη QuickCircle, που διευκολύνει την πρόσβαση σε λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά, όπως τηλεφωνικές κλήσεις, γραπτά μηνύματα, μουσική και κάμερα, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγει ο χρήστης συνεχώς το κάλυμμα.

Η LG θα αρχίσει τη διάθεση των LG L Fino και LG L Bello σε βασικές αγορές 3G της Λατινικής Αμερικής, με τις χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS) να ακολουθούν. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή πώλησης θα δοθούν μέσα από ανακοινώσεις των κατά τόπους αντιπροσώπων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons