Η LG παρουσίασε το wristband Kizon για παιδιά

by George Polyzos • On 09-07-2014 • AT 10:54 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG_KizON_03

 

Η LG Electronics ανακοίνωσε το Kizon, μία wearable συσκευή για παιδιά η οποία στην πραγματικότητα προορίζεται για τους γονείς, αφού μέσω αυτής θα μπορούν να «ελέγχουν» τις δραστηριότητες των παιδιών τους.

Το LG Kizon είναι ένα διάβροχο wristband, που θα κυκλοφορήσει σε ποικιλία έντονων χρωμάτων και θα συνοδεύεται από διάφορα «παιδικά» αξεσουάρ όπως το κάλυμμα Hello Kitty. Προορίζεται για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και το ενσωματωμένο λογισμικό επιτρέπει στους γονείς να παρακολουθούν τα παιδιά τους μέσω GPS και Wi-Fi.

Παράλληλα, οι γονείς θα μπορούν να δέχονται ειδοποιήσεις, κατά τη διάρκεια της ημέρας, σχετικά με την τοποθεσία των παιδιών κατευθείαν στο κινητό ή την ταμπλέτα τους. Πέρα όμως από τις ανάγκες παρακολούθησης των δραστηριοτήτων των παιδιών, το Kizon θα καλύπτει και την ανάγκη επικοινωνίας μέσω του πλήκτρου «One Step Direct Call».

Πιο συγκεκριμένα, εάν ένα γονέας τηλεφωνήσει το παιδί του και η κλήση δεν απαντηθεί, το Kizon αυτόματα θα συνδεθεί με την κλήση και θα επιτρέψει στους γονείς να ακούσουν τι συμβαίνει, μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου της συσκευής. Επιπλέον, μέσω του ίδιου πλήκτρου και τα παιδιά θα μπορούν να καλέσουν έναν προ-επιλεγμένο τηλεφωνικό αριθμό.

LG_KizON_01

Σε ότι αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το LG Kizon ενσωματώνει μνήμη RAMμεγέθους 64MB, υποστηρίζει την πρόσβαση σε δίκτυα 2G και 3G ενώ η αυτονομία του διαρκεί περί τις 36 ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η LGέχει ήδη παρουσιάσει άλλες δύο wearableσυσκευές τους τελευταίους μήνες: το LG G Watch που θα χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Android Wear της Google και το LG Lifeband Touch σε συνδυασμό με το Heart Rate Earphones.

Το Kizonθα είναι διαθέσιμο στην Κορέα από αυτή την εβδομάδα, ενώ θα λανσαριστεί σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη από το ερχόμενο φθινόπωρο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons