Η LG παρουσίασε το σύστημα IVI με την πλατφόρμα webOS Auto στην IAA 2019

by George Polyzos • On 24-09-2019 • AT 9:50 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (Internationale Automobil-Ausstellung – IAA) η LG Electronics παρουσίασε ένα νέο σύστημα που ενσωματώνει το σύστημα LG webOS Auto In-Vehicle Infotainment (IVI) με την πλατφόρμα Microsoft Connected Vehicle Platform.

Η webOS Auto, «εξέλιξη» της πλατφόρμας λογισμικού webOS της LG που χρησιμοποιείται σε εκατομμύρια έξυπνες συσκευές της, είναι μια πλατφόρμα IVI για συνδεδεμένα αυτοκίνητα. Αυτή λειτουργεί με Linux και προσφέρει την παραγωγικότητα και την ευελιξία που απαιτείται για την ανάπτυξη λογισμικού στους κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της σε έξυπνα σπίτια για εμπειρίες εντός του οχήματος νέας γενιάς.

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του webOS Auto και της MCVP, το IVI μπορεί να συλλέξει και να μεταδώσει μια μεγάλη ποικιλία πληροφοριών, όπως η κατάσταση του οδηγού, η κατάσταση της πόρτας και η χρήση της εφαρμογής.

Το νέο σύστημα έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει τα δεδομένα και το ιστορικό χρήσης του ήχου, του βίντεο και της πλοήγησης (AVN) στο Microsoft Power BI μέσω του cloud, παρέχοντας στους κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού ένα ολοκληρωμένο σύνολο δεδομένων για την ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών, της ασφάλειας και του κύκλου ζωής του οχήματος. Αυτή η υπηρεσία cloud τελικά θα ενσωματωθεί στην επερχόμενη πλατφόρμα webOS Auto για να βοηθήσει στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών στο εσωτερικό του οχήματος. Υπηρεσίες από συνεργάτες που θα περιλαμβάνονται στο σύστημα IVI με webOS Auto θα παρουσιαστούν επίσης στη φετινή IAA.

 «Μέσω αυτής της συνεργασίας με τη Microsoft, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την πλατφόρμα IVI της LG για την αυτοκινητοβιομηχανία και να επιταχύνουμε την άφιξη των συνδεδεμένων οχημάτων αξιοποιώντας τις τεχνολογίες που παρέχει η MCVP», δήλωσε η Helen Choi, Αντιπρόεδρος του τμήματος CTO της LG Electronics. «Θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το οικοσύστημα του webOS Auto παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με όλο και περισσότερες συνεργαζόμενες εταιρείες».

«Σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο κόσμο συνδεδεμένων αυτοκινήτων, η ενσωμάτωση του webOS Auto της LG με την πλατφόρμα Microsoft Connected Vehicle Platform θα προσφέρει σημαντικά οφέλη στους κατασκευαστές αυτοκινήτων που παρέχουν διαφοροποιημένη αξία χάρη στον ψηφιακό βρόχο ανατροφοδότησης που περιλαμβάνει δεδομένα οχημάτων», δήλωσε η Tara Prakriya, Partner Group Program Manager της Microsoft Connected Vehicle Platform and Mobility της Microsoft. «Η συνεργασία μας με την LG θα επεκτείνει τα οικοσυστήματα μας και θα επιτρέψει τις ψηφιακές υπηρεσίες σε οχήματα με εντελώς νέες εμπειρίες και λειτουργικότητα βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons