Η LG παραδέχεται προβλήματα με τον Snapdragon 810

by Nikos Kaimakamis • On 30-01-2015 • AT 5:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Qualcomm-Snapdragon-1

H LG αλλάζει τα όσα έλεγε για τον Qualcomm Snapdragon 810, παραδεχόμενη ότι στην αρχή είχε εντοπίσει κάποια προβλήματα υπερθέρμανσης, αλλά ισχυρίζεται ότι έχουν πλέον λυθεί. 

Παρόλα αυτά, η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι τόσο η παραγωγή του LG G Flex 2 όσο και εκείνη του επερχόμενου LG G4 δεν πρόκειται να επηρεαστούν και θα συνεχίσουν κανονικά. Τα προβλήματα υπερθέρμανσης φέρονται να έχουν δημιουργηθεί στο αρχικό δείγμα που πήρε στα χέρια της η LG, αλλά η κορεάτικη εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα προβλήματα έχουν λυθεί και θα προχωρήσει κανονικά στην παραγωγή των smartphones της.

Η σχετική ενημέρωση από την LG έγινε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας, ενώ – σύμφωνα με το GSM Arena- δεν πρέπει να αναμένεται να υπάρξει δυσαρέσκεια ή κάποιας μορφής αντίδραση της LG στο ενδεχόμενο η Qualcomm να δημιουργήσει μία αναβαθμισμένη έκδοση του επεξεργαστή για την Samsung και την επερχόμενη ναυαρχίδα της.

Ειδικά το LG G4 εκτιμάται ότι θα κάνει την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του 2015, με αρκετά διαφορετικό σχεδιασμό σε σχέση με τον προκάτοχό του, ενώ η LG εκτιμάται ότι θα δώσει έμφαση στην κάμερα του νέου μοντέλου, με εξελιγμένο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας και οθόνη υψηλής ευκρίνειας, με διαγώνιο που θα ξεπερνά τις 5 ίντσες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons