Η LG φέρνει το G3 UX σε περισσότερες συσκευές

by George Polyzos • On 19-08-2014 • AT 2:46 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG G3 - Smart Keyboard feature

 

 

Η LG ανακοίνωσε ότι το περιβάλλον χρήσης UX, που πρωτοεμφανίστηκε με το G3, θα μεταπηδήσει στις mid-range και entry-level συσκευές smartphones και τα tablets της εταιρείας.

Προφανώς οι θετικές κριτικές που έχει αποσπάσει το LG G3 οδήγησε την κορεατική εταιρεία στο συμπέρασμα ότι βρήκε επιτέλους το μέσο για να κοιτάξει στα μάτια τις ναυαρχίδες των Apple και Samsung. Τι καλύτερο λοιπόν από το να «δανείσει» μερικά συστατικά της επιτυχίας του G3 και στις υπόλοιπες συσκευές, που προορίζονται για χρήστες με σαφώς χαμηλότερο budget.

Πιο αναλυτικά, ένα από τα χαρακτηριστικά που θα μεταφερθούν από το G3 και σε άλλες συσκευές της LG είναι το απλοποιημένο περιβάλλον χρήσης της κάμερας το οποίο προβάλλει μόνο τα πιο κοινά χρησιμοποιούμενα μενού.

Επίσης, θα συμπεριληφθεί και το χαρακτηριστικό «Touch and Shoot» που επιτρέπει στον χρήστη να κάνει focus και να πραγματοποιήσει μία λήψη, απλά κτυπώντας με το δάκτυλό του οπουδήποτε στην επιφάνεια της οθόνης.

Επιπλέον, στα χαρακτηριστικά που θα διοχετευθούν σε smartphones και ταμπλέτες είναι το «Smart Keyboard», το οποίο σύμφωνα με τη ίδια την LG μειώνει τα λάθη πληκτρολόγησης έως και κατά 75%.

«Η τυποποίηση αυτών των χαρακτηριστικών σε όλη την γκάμα των φορητών μας συσκευών είναι απλά η φυσική επέκταση του οράματός μας να κάνουμε κάθε συσκευή LGνα είναι μοναδική και ξεχωριστή» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LG, Jong-seok Park.

Η αναβάθμιση του περιβάλλοντος χρήσης των επιπλέον συσκευών θα ξεκινήσει τους αμέσως επόμενους μήνες.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons