Η LG Electronics Hellas επεκτείνεται στην Κύπρο

by George Polyzos • On 10-10-2014 • AT 9:06 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

LG G3_2

Σε μία ειδική εκδήλωση η LG παρουσίασε σε δημοσιογράφους και συνεργάτες όλα τα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας που αποτελούν το portfolio της στην Κυπριακή αγορά.

Η LG Electronics, στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης επεκτείνει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην αγορά της Κύπρου. Η νέα στρατηγική ανακοινώθηκε με ένα ξεχωριστό event, καθώς η εταιρεία παρουσίασε σε δημοσιογράφους και συνεργάτες τόσο τα νέα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, όσο και το ήδη υπάρχον διευρυμένο portfolio των προϊόντων της που θα είναι πλέον διαθέσιμα στους Κύπριους καταναλωτές.

«Για την LG, ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας, η διαρκής ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αποτελεί βασικό στόχο προκειμένου να προσφέρουμε το καλύτερο στους καταναλωτές μας. Με την επέκταση της παρουσίας της LG στην Κύπρο, στοχεύουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους χρήστες να αποκτήσουν τα πιο προηγμένα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, όπως τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας LG G3, και να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το βραβευμένο UX της LG» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης, Διευθυντής Πωλήσεων Κινητής Τηλεφωνίας, LG Electronics Hellas.

«Η εμπιστοσύνη που έδειξε η LG στο δίκτυό μας αποτελεί για εμάς τιμή και γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και προηγμένες συσκευές της LG στο κυπριακό κοινό. Οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας της LG που συνδυάζουν μοναδική ποιότητα και εμπειρία χρήσης, θα είναι πλέον διαθέσιμες στα καταστήματα των συνεργατών μας, ενώ αναμένουμε τους επόμενους μήνες να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο τις επιλογές του κοινού μας με νέα μοντέλα της εταιρείας» δήλωσε ο κ. Μαρίνος Τρύφωνος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΤ Technoline.

[Δ.Τ. LG Electronics]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons