Η LG Electronics ανακοινώνει βασικές οργανωτικές αλλαγές

by George Polyzos • On 01-12-2018 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

H LG Electronics ανακοινώνει βασικές οργανωτικές αλλαγές με στόχο την ενίσχυση των δυνατών της σημείων και τη δυναμική αντιμετώπιση μελλοντικών προκλήσεων.

Επιπλέον των αλλαγών στην ηγεσία, η LG θα προχωρήσει και σε διαρθρωτικές αλλαγές που θα επηρεάσουν θετικά τα καθημερινά καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου και άλλων βασικών στελεχών.

Ο Brian Kwon, Πρόεδρος της LG Home Entertainment Company, θα αναλάβει να ηγηθεί και της εταιρείας Mobile Communications (MC). Ο κ. Kwon διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη μετατροπή των προϊόντων ήχου και εικόνας και ηλεκτρονικών υπολογιστών σε ηγέτες της κατηγορίας τους και η γνώση και η εμπειρία που διαθέτει για την παγκόσμια αγορά θα συμβάλουν στη συνέχιση της ανάκαμψης της Κινητής. Ο σημερινός Πρόεδρος της Mobile Communications, Hwang Jeong-hwan, ο οποίος ανέλαβε πριν από ένα χρόνο και ενίσχυσε επιτυχώς τη διασφάλιση της ποιότητας και την αποτελεσματική ανάπτυξη των προϊόντων, θα επικεντρωθεί πλήρως στον άλλο του ρόλο ως Επικεφαλής του Convergence Business Development Office της LG.

Σύμφωνα με τη νέα δομή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics, Jo Seong-jin, θα επικεντρωθεί περισσότερο στη στρατηγική και τον μελλοντικό προγραμματισμό αναθέτοντας τις περισσότερες από τις καθημερινές του ευθύνες στον Πρόεδρο και CFO David Jung. Ο κ. Jung θα αναλάβει την ευθύνη για την υποστήριξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της LG, η οποία περιλαμβάνει την εποπτεία των δραστηριοτήτων υποστήριξης της εταιρείας σε όλες τις εγκαταστάσεις της Κορέας καθώς και λειτουργίες όπως η εταιρική ασφάλεια και οι επικοινωνίες.

Για να ενισχύσει τις επιτυχίες της στον εμπορικό τομέα και την επένδυση επιπλέον πόρων στην εξεύρεση λύσεων, η Vehicle Components Company θα μετονομαστεί σε Vehicle Components Solutions (VS) και η Business-to-Business Company σε Business Solutions (BS), σε επόμενο στάδιο. Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Kim Jin-yong, ο οποίος διευθύνει τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες έξυπνες επιχειρηματικές δραστηριότητες της Vehicle Components Company που έχουν ως στόχο την έξυπνη οδήγηση και τη συνδεσιμότητα οχημάτων, θα αναλάβει τον ρόλο του Προέδρου της νέας διευρυμένης VS Company.

Όλοι οι νέοι διορισμοί και αναθέσεις θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Δεκεμβρίου 2018.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons