Η LG διευρύνει τη σειρά ασύρματων συστημάτων ήχου

by George Polyzos • On 26-08-2015 • AT 10:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG SoundPop-360_Music-Flow-P5

Η LG Electronics διευρύνει τη συλλογή της από ασύρματα συστήματα ήχου, παρουσιάζοντας δύο νέα ηχεία Bluetooth στη φετινή IFA 2015, στο Βερολίνο.

Πρόκειται για τα νέα ηχεία Music Flow P5 και SoundPop 360 που συνδυάζουν δυνατό ήχο, φορητότητα και κομψό σχεδιασμό. Πιο αναλυτικά, το νέο LG Music Flow P5 είναι ένα ασύρματο ηχείο που εκπέμπει εξαιρετικά δυνατό ήχο. Ως μέλος της έξυπνης σειράς Music Flow της LG, το P5 υποστηρίζει τη λειτουργία Auto Music Play, με την οποία η μουσική ξεκινά να αναπαράγεται αυτόματα όταν βρίσκεται στην εμβέλεια της πηγής.

LG Music-Flow-P5

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του επιτρέπει 15  συνεχόμενες ώρες αναπαραγωγής, για μία ολόκληρη μέρα λειτουργίας χωρίς φόρτιση. Το ηχείο P5, αλλά και το νέο Ρ7 που παρουσιάστηκε πρόσφατα, αποδεικνύουν τη δέσμευση της LG να προσφέρει ολοένα και περισσότερα προηγμένα προϊόντα στην κατηγορία του ασύρματου ήχου με συναρπαστικό σχεδιασμό και ευελιξία.

Με στόχο να προσεγγίσει τους σύγχρονους ενεργούς ακροατές, η LG σχεδίασε το ηχείο SoundPop 360 για μεγαλύτερη φορητότητα. Ο αντισυμβατικός σχεδιασμός του ηχείου είναι εμπνευσμένος από μία καφετιέρα, ώστε να ενσωματώνεται φυσικά στην καθημερινότητα του χρήστη. Έτσι, το εύχρηστο ηχείο LG SoundPop 360 ταιριάζει τέλεια σε κάθε είδους περιβάλλον, ταιριάζοντας αρμονικά με τα έπιπλα και τις υπόλοιπες συσκευές.

LG SoundPop-360

Ο δυνατός ήχος και οι μικρές διαστάσεις του ηχείου SoundPop 360 είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των εταιρειών Οικιακής Ψυχαγωγίας και Κινητής Τηλεφωνίας της LG. Το κυλινδρικό ηχείο προσφέρει εμβέλεια 360 μοιρών, ώστε η μουσική να ακούγεται τέλεια σε όποιο σημείο κι αν βρίσκεται ο χρήστης. Αποτελεί έτσι την ιδανική επιλογή για μεγάλες παρέες ή πάρτι, καθώς προσφέρει 20 ώρες αδιάκοπης αναπαραγωγής, προσθέτοντας μουσική σε οποιαδήποτε περίσταση.

Και οι δύο νέες συσκευές προσφέρουν τα προηγμένα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα εξαιρετικά προϊόντα ασύρματου ήχου της LG. Με τη λειτουργία Multi Point, τα ηχεία μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα με πολλές συσκευές Bluetooth, επιτρέποντας έτσι σε δύο χρήστες να ελέγχουν τις συσκευές και τη μουσική.

Αντίθετα, η λειτουργία Dual Play επιτρέπει στους ακροατές να συνδέουν δύο ηχεία LG Bluetooth με μία φορητή συσκευή, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές προσαρμογής, όπως η λειτουργία στερεοφωνικού ήχου (stereo mode).

Επιπλέον, η δυνατότητα συγχρονισμού με την τηλεόραση (TV Sound Sync) επιτρέπει στο  κάθε ηχείο να συνδέεται με μία συμβατή με Bluetooth τηλεόραση, έτσι ώστε οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν μία ιδιωτική προβολή δημιουργώντας το δικό τους οικιακό σινεμά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons