Η LG αναβαθμίζει την πλατφόρμα Smart TV webOS 1.0

by George Polyzos • On 01-09-2015 • AT 2:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

LG WebOS Value Pack Upgrade

Η LG προσφέρει δωρεάν πακέτο αναβάθμισης σε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας Smart TV webOS 1.0, η οποία αποκτά βελτιωμένη ταχύτητα και τα τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά του webOS 2.0.

Πιο συγκεκριμένα, οι webOS τηλεοράσεις της LG που θα λάβουν την αναβάθμιση, θα αποκτήσουν τις λειτουργίες My Channels, Quick Setting, Input Picker και Live Menu, βελτιώνοντας την εμπειρία χρήσης σε ένα ακόμα πιο εύχρηστο περιβάλλον, με χρήσιμες συντομεύσεις και ακόμα πιο γρήγορη φόρτωση και ανταπόκριση, ανάμεσα στην εναλλαγή των εφαρμογών.

Με τη λειτουργία My Channels, οι χρήστες μπορούν να εντάσσουν τα αγαπημένα τους  Live TV κανάλια ή τα Set-top Box κανάλια στη μπάρα του Launcher, κάνοντας την πρόσβαση σε αυτά ακόμα πιο άμεση. Η λειτουργία Quick Settings επιτρέπει στο θεατή να προσαρμόζει τη webOS τηλεόραση χωρίς να διακόπτει το πρόγραμμα που παρακολουθεί, ενώ με τη λειτουργία Input Picker οι συνδεδεμένες συσκευές αναγνωρίζονται αμέσως και εμφανίζονται έτοιμες για χρήση. Η αναβάθμιση θα περιλαμβάνει επίσης βελτιώσεις στο περιβάλλον χρήσης (UI – User Interface) της λειτουργίας Live Menu, για ακόμα πιο εύκολη και άνετη αναζήτηση περιεχομένου.

LG webOS 2.0

Οι ιδιοκτήτες των τηλεοράσεων με πλατφόρμα webOS 1.0 που έχουν ενεργοποιήσει την αυτοματοποιημένη λειτουργία αναβάθμισης, θα λάβουν και την αναβάθμιση αυτή αυτόματα. Σε περίπτωση που η λειτουργία αυτή δεν είναι ενεργοποιημένη, οι χρήστες θα λάβουν μήνυμα στην οθόνη τους με οδηγίες για κάθε βήμα, για την εύκολη εγκατάσταση της αναβάθμισης.

Για την αναβάθμιση της πλατφόρμας webOS 1.0 στην Ελλάδα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons