Η LG ανακοίνωσε την παγκόσμια διάθεση του G Watch R

by George Polyzos • On 24-10-2014 • AT 2:46 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG_G_Watch_R_3

Η LG Electronics ανακοίνωσε την παγκόσμια διάθεση του νέου LG G Watch R, το οποίο διαθέτει «έξυπνες» δυνατότητες, ενώ μοιάζει με ένα κλασικό ρολόι.

Το LG G Watch R, που έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στη φετινή IFA 2014, αποτελεί το πρώτο παγκοσμίως wearable με εμφάνιση ενός ρολογιού με κυκλική οθόνη Plastic OLED (P-OLED. Διαθέτει κυκλική οθόνη P-OLED διαγωνίου 1,3 ιντσών που  χρησιμοποιεί κάθε pixel, προσφέροντας εικόνες με ζωντάνια στα χρώματα και ακρίβεια στη θέαση από οποιαδήποτε γωνία, ακόμα και κάτω από συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας.

Παράλληλα, η συσκευή είναι πλαισιωμένη από δυνατό και ανθεκτικό ανοξείδωτο και αλουμίνιο και είναι εξοπλισμένο με μπαταρία ισχύος 410mAh. Όπως και ο προκάτοχός του LG G Watch, το G Watch R φέρει επεξεργαστή 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400,  με μνήμη 4GB και 512MB RAM για υψηλές αποδόσεις.

Χάρη στον βαθμό στεγανότητας ΙΡ67 (Ingress Protection Rating), το G Watch R είναι απόλυτα προστατευμένο από τη σκόνη και ανθεκτικό στο νερό έως και 30 λεπτά σε βάθος ενός μέτρου. Τέλος, σχεδιασμένο με την προοπτική να μπορεί να προσαρμοστεί στον κάθε χρήστη, το LG G Watch R είναι συμβατό με οποιοδήποτε λουρί ρολογιού πλάτους 22mm.

Με 6 διαφορετικές επιλογές για την εμφάνιση της επιφάνειάς του, το G Watch R διαθέτει επιπλέον βελτιωμένη λειτουργία για εξοικονόμηση ενέργειας όταν είναι σε ambient mode. Η αναβάθμιση στο λειτουργικό Android Wear OS προσθέτει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά και εφαρμογές στο G Watch R, όπως π.χ. η λειτουργία offline music playback, ενώ οι αναβαθμίσεις πραγματοποιούνται απρόσκοπτα μέσω του smartphone με την άδεια του κατόχου.

Το νέο Android wearable LG G Watch R θα ξεκινήσει την παγκόσμιά διάθεσή του από τις αρχές του Νοεμβρίου σε αγορές όλης της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων χωρών όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν οι αγορές της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας και της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS). Επιπλέον, μέσα στις επόμενες εβδομάδες πελάτες επιλεγμένων αγορών θα μπορούν να αποκτήσουν το G Watch R μέσω της πλατφόρμας Google Play.

Λεπτομέρειες για την τιμή και τη διάθεσή του θα ανακοινώνονται σε κάθε χώρα ξεχωριστά λίγο πριν την κυκλοφορία του.

[Δ.Τ. LG Electronics]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons