Η LG ανακοινώνει το νέο F60

by George Polyzos • On 02-10-2014 • AT 8:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

F60_BLACK_3

H LG Electronics παρουσίασε το νέο smartphone F60 προσφέροντας μία νέα premium 4G LTE εμπειρία, με  ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή και το βραβευμένο περιβάλλον χρήσης UX της LG.

Η LG θέλοντας να επεκταθεί στην αγορά των 4G LTE κινητών, ανακοίνωσε  το F60, ένα νέο κομψό smartphone που συνδυάζει Quad-Core επεξεργαστή για να ανταποκρίνεται απόλυτα σε όλες τις νέες εφαρμογές και το premium UX της LG, ώστε να προσφέρει μία ολοκληρωμένη συσκευή για τις αγορές που αναβαθμίζονται σε δίκτυα 4G LTE.

Το LG F60 θα ξεκινήσει να διατίθεται στην Ευρώπη, ενώ θα ακολουθήσουν η Ασία και η Αμερική, αρχίζοντας από αυτή την εβδομάδα.

Η συσκευή φέρνει τη συνδεσιμότητα σε νέο επίπεδο χάρη στην εξαιρετικά γρήγορη λειτουργία 4G LTE που ταυτόχρονα υποστηρίζεται από Quad-Core επεξεργαστή 1.2GHz και λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat. Με λεπτό και κομψό περίβλημα, το νέο F60 διαθέτει οθόνη IPS 4,5 ιντσών και μπαταρία 2.100mAh.

Το νέο smartphone είναι εξοπλισμένο με τις αποκλειστικές UX λειτουργίες της LG που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο ήδη βραβευμένο LG G3. Δηλαδή, το Gesture Shot, για εντυπωσιακά selfies με ανίχνευση της κίνησης της παλάμης και του κλεισίματός της μπροστά στο φακό και το μπροστινό Flash που προσφέρει επιπλέον φωτισμό στο πρόσωπο του χρήστη ειδικά για τις φωτογραφίες selfies.

Επίσης, διαθέτει το Touch & Shoot, λειτουργία με την οποία οι χρήστες απλά αγγίζουν οποιοδήποτε σημείο της οθόνης για να εστιάσουν και να τραβήξουν μία φωτογραφία και το Knock Code, η λειτουργία της LG για να ξεκλειδώνει το F60 με ευκολία με ένα προσωπικό κωδικό χτυπημάτων εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άνεση και ασφάλεια.

Επιπρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη διάθεσή του και την τιμή του θα ανακοινώνονται σε κάθε αγορά ξεχωριστά.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons