Η LG ανακοινώνει το mid-range G3 Beat

by George Polyzos • On 17-07-2014 • AT 11:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG_G3_Beat_3

 

Η LG Electronics ανακοίνωσε το G3 Beat με οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών, το οποίο αποτελεί μία mid-range έκδοση του G3, του κορυφαίου smartphones της κορεατικής εταιρείας.

Η νέα συσκευή θα «τρέχει» το λειτουργικό σύστημα Android KitKat και θα ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400, χρονισμένο στα 1,2GHz, μνήμη RAM μεγέθους 1GB και ενσωματωμένη μνήμη μεγέθους 8GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω της υποδοχής καρτών μνήμης MicroSD. Το G3 Beat θα διατηρεί τις σχεδιαστικές γραμμές Floating Arc και τα πολύ λεπτά bezels που ενσωματώθηκαν αρχικά στο μεγαλύτερο G3.

To G3 Beat θα διαθέτει κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης στα 8 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 1,3 Megapixel, δηλαδή σε ότι αφορά τις φωτογραφικές του ικανότητες θα βρίσκεται μία κλίμακα κάτω από το G3, το οποίο διαθέτει κύρια κάμερα 13,1 Megapixelκαι εμπρόσθια στα 2,1 Megapixel.

LG_G3_Beat(left)_and_LG_G3(right)

Παράλληλα, η συσκευή θα διατηρεί και μία σειρά από τις προηγμένες λειτουργίες του μεγαλύτερου αδελφού του, όπως το Laser Auto Focus στην κάμερα, το Touch & Shoot για τη γρήγορη λήψη φωτογραφιών, το Gesture Shot για τη χρήση της κάμερας μέσω χειρονομιών, το Smart Keyboard για γρήγορη και με λιγότερα λάθη πληκτρολόγηση και το Quick Memo+.

Η συσκευή θα είναι αρχικά διαθέσιμη στην κορεατική αγορά από τις 18 Ιουλίου και σταδιακά κατά τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν οι αγορές της Ευρώπης και της Ρωσίας, όπου η συσκευή θα κυκλοφορήσει ως «G3 S».

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons