Η LG ανακοινώνει την curved Ultra HD TV των 105 ιντσών

by George Polyzos • On 29-07-2014 • AT 2:06 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

105UC9-6

 

Η LG ανακοίνωσε την έναρξη διαθεσιμότητας της κυρτής Ultra HD τηλεόρασης των 105 ιντσών, που είχε κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο Consumer Electronics Show (CES) του Ιανουαρίου, στο Λας Βέγκας.

Η LG 105UC9 θα είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελίες για την κορεατική αγορά από αυτή την εβδομάδα. Η κυκλοφορία του μοντέλου των 105 ιντσών θα επεκταθεί στις υπόλοιπες αγορές, παγκοσμίως, από το δ’ τρίμηνο του 2014.

Η ανάλυση της εν λόγω τηλεόρασης ξεπερνά τα 11 εκατομμύρια pixels (5120 x 2160), δηλαδή πρόκειται για ένα μοντέλο 5K που προσφέρει πέντε φορές την ανάλυση μίας Full HD TV ενώ η αναλογία διαστάσεων είναι 21:9.

Η 105UC9 ενσωματώνει τις τεχνολογίες True 4K Engine Pro και IPS 4K Panel. Η πρώτη τεχνολογία ελαχιστοποιεί τα οπτικά σφάλματα και επιτρέπει την αναβάθμιση περιεχομένου χαμηλότερης ανάλυσης, ενώ η δεύτερη προσφέρει βελτιωμένη αντίθεση χρωμάτων και αυξημένες γωνίες θέασης.

Παράλληλα, η γιγαντιαία κυρτή τηλεόραση της LGενσωματώνει ενσωματωμένο σύστημα ήχου 7.2 καναλιών και ισχύος 150W. Η κορεατική εταιρεία έχει αναπτύξει το σύστημα ήχου της 105UC9 σε συνεργασία με την Harman Kardon, ώστε η διάταξη των ηχείων να εξασφαλίζει ισχυρό και ποιοτικό ήχο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η curved Ultra HD TV των 105 ιντσών της LG ενσωματώνει την πλατφόρμα webOS, δηλαδή το λογισμικό της LG που αναλαμβάνει τη διαχείριση της συσκευής, των εφαρμογών και υπηρεσιών ή τη σύνδεση με εξωτερικές συσκευές.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons