Η LG ανακοινώνει νέα προνομιακή τιμή για το G2

by George Polyzos • On 06-11-2014 • AT 4:48 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG G2

Το smartphone G2 της LG Electronics είναι πλέον διαθέσιμο σε νέα, πιο οικονομική τιμή, φέρνοντας έτσι την premium εμπειρία χρήσης ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, από την 1η Νοεμβρίου το LG G2 πωλείται στη νέα τιμή των 349 ευρώ, σε σχέση με την προηγούμενη τιμή λιανικής στα 449 ευρώ. Το LG G2 ξεχώρισε με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, τις προηγμένες λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του, εμπνευσμένα από τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις συνήθειες των καταναλωτών με στόχο να ανταποκρίνεται απόλυτα σε αυτές.

Θέτοντας τις βάσεις για τη μετέπειτα εξέλιξη των smartphone της LG, το G2 διαθέτει Full HD IPS οθόνη 5,2 ιντσών με ελάχιστο πλαίσιο, ισχυρή μπαταρία 3,000mAh, κάμερα 13 Megapixel και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800. Μερικές από τις λειτουργίες του περιλαμβάνουν τη μοναδική καινοτομία του Έξυπνου Πίσω Πλήκτρου (Rear Key), λειτουργία Knock On και Knock Code, τεχνολογία Optical Image Stabilizer (OIS) στην κάμερα για την εξάλειψη της θολούρας, λειτουργία Guest Mode για την προσαρμογή του προφίλ και την αποκλειστική τεχνολογία Audio Zoom.

Το LG G2 αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό και αποτελεί το Νο 1 ως τώρα σε πωλήσεις κινητό της εταιρείας για το διάστημα 2013-2014.

[Δ.Τ. LG Electronics]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Wtf? Βρίσκω το G3 350€. Πλάκα μας κάνει η LG;

    http://www.skroutz.gr/s/4929883/LG-G3-16GB.html?from=catspan

Top

Show Buttons
Hide Buttons