Η LG ανακοινώνει νέα 38 ιντσών 21:9 UltraWide κυρτή Β2Β οθόνη

by George Polyzos • On 16-06-2018 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η LG Electronics παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο 38 ιντσών LG 21:9 UltraWide Curved WK95C-W Β2Β monitor που παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και καινοτόμα χαρακτηριστικά. 

Το κυρτό 38 ιντσών monitor αναλογίας 21:9 απευθύνεται σε επαγγελματίες δημιουργίας και επεξεργασίας περιεχομένου, καθώς και προγραμματιστές εφαρμογών και λογισμικού.

Με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως ανάλυση 3840 x 1600 (UltraWide QHD+) και χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99%, η οθόνη 38WK95C-W προσφέρει απόδοση χρωμάτων εξαιρετικής ακρίβειας και απίστευτο ρεαλισμό. Η εμπειρία θέασης γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή χάρη στο συνδυασμός του IPS LED display και το υψηλό δυναμικό εύρος HDR10.

Επίσης, μέσω ενός μόνο καλωδίου USB Type-C καθίσταται δυνατή η ταυτόχρονη μεταφορά δεδομένων, η προβολή 4K video και η φόρτιση ενός φορητού υπολογιστή ή κινητής συσκευής. Με τη λειτουργία Screen Split (διαιρούμενη οθόνη) η οθόνη χωρίζεται σε πολλές ενότητες για διαφορετικές εργασίες με την αλλαγή μεγέθους των παράθυρων.

Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο στις τρεις πλευρές της οθόνης προσφέρει οπτική εμπειρία σχεδόν χωρίς περιθώρια, χωρίς απόσπαση από την ακριβή εικόνα. Ο κομψός σχεδιασμός της νέας κυρτής οθόνης ενισχύεται από την εργονομική βάση ArcLine και την ομαλή καμπύλη της που παρέχει σταθερότητα, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη απόδοση. Μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα χωρίς εργαλεία, ενώ διαθέτει ρυθμίσεις ύψους και κλίσης για να προσαρμοστεί ανάλογα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons