Η LG ανακοινώνει το νέο monitor 34UC97 με κυρτή οθόνη 21:9 IPS

by George Polyzos • On 05-05-2015 • AT 9:04 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

LG_34UC97_1

Η LG Electronics ξεκινά σύντομα τη διάθεση του νέου monitor LG 34UC97 με κυρτή οθόνη UltraWide 21:9, ανάλυσης Quad HD (3440 x 1440) IPS στην ελληνική αγορά.

Το monitor των 34 ιντσών είναι το πρώτο στον κόσμο με κυρτή οθόνη IPS και λόγο διαστάσεων 21:9, ενώ προσφέρει ανώτερη ποιότητα εικόνας και απόδοση χρωμάτων, καθώς και πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, καλύπτοντας πλήρως τις επαγγελματικές ανάγκες, αλλά και τις ανάγκες ψυχαγωγίας του κάθε χρήστη.

Το LG 34UC97 διαθέτει κυρτό πάνελ IPS 21:9 UltraWide για μέγιστη χρήση της οθόνης, και εκπληκτική ανάλυση Quad HD (3440 x 1440) για υψηλή ευκρίνεια και απόλυτη ζωντάνια στα χρώματα. Επιπλέον, χάρη στη γωνία θέασης 178 μοιρών της IPS οθόνης, η οποία αναπαράγει τα χρώματα στο 99% του χρωματικού φάσματος sRGB, δεν παρουσιάζεται καμία παραμόρφωση χρωμάτων από οποιαδήποτε γωνία.

LG_34UC97_3

Η ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων, η γωνία θέασης και το χρωματικό φάσμα sRGB του νέου monitor διαθέτουν πιστοποίηση από το TÜV Rheinland και την Intertek, ενώ έχουν επικυρωθεί από τα UL. Έτσι, το κυρτό σχήμα σε συνδυασμό με το format εικόνας 21:9 και την ανάλυση QHD, δίνουν την δυνατότητα στους επαγγελματίες της φωτογραφίας και του κινηματογράφου να έχουν την λεπτομέρεια και την ακρίβεια που απαιτεί η δουλειά τους, και ταυτόχρονα προσφέρει στους παίκτες των διαφόρων παιχνιδιών μια καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Το κυρτό monitor 34UC97 διαθέτει μία σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως θύρες HDMI, USB 3.0 και θύρα οθόνης, ενώ υποστηρίζει το Thunderbolt 2 για άμεση σύνδεση με PC και Mac και υψηλή ταχύτητα στην ανταλλαγή μεγάλου όγκου δεδομένων.

Το Thunderbolt 2 δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να προβάλλει και να επεξεργάζεται πρωτογενές video 4K ενώ ταυτόχρονα να μεταδίδει δεδομένα σε άλλες συσκευές μέσω μίας απλής θύρας. Μέχρι και έξι συσκευές μπορούν να συνδεθούν αλυσιδωτά για να δημιουργήσουν έναν αποτελεσματικό σταθμό εργασίας.

Τέλος, διαθέτει ήχο τεχνολογίας MaxxAudio και δύο ενσωματωμένα ηχεία 7W, ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει βαθύ, κρυστάλλινο, κινηματογραφικό ήχο surround και να παρακολουθεί ταινίες χωρίς επιπλέον εξωτερικό ηχείο ή εξοπλισμό.

Το UltraWide QHD 34UC97 της LG θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τον Ιούνιο.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons