Η Lenovo παρουσιάζει αναδιπλούμενο concept tablet

by Nikos Kaimakamis • On 24-07-2017 • AT 11:42 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στο Tech World, η Lenovo παρουσίασε το πειραματικό Folio tablet, το οποίο μπορεί να λυγίζει στα δύο. 

Το πειραματικό Android tablet της Lenovo είναι μια συσκευή που μπορεί να αλλάζει σε διαγώνιο από τις 5.5 έως και τις 7.8 ίντσες. Η ανάλυση της οθόνης του είναι 1440×1920 pixels, ενώ το λειτουργικό σύστημα της συσκευής είναι το Android 7.0 Nougat. Ένα από τα εντυπωσιακά στοιχεία της συσκευής που έδειξε η Lenovo είναι το γεγονός ότι η αναδίπλωση γίνεται από την πλευρά της οθόνης, με τη ράχη αναδίπλωσης να κρύβεται καλά κάτω από την οθόνη, η οποία δεν σπάει.

Με την αναδίπλωση, το Lenovo Folio μπορεί να μετατραπεί σε ένα κανονικό smartphone, πρακτικού μεγέθους, ενώ η ράχη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή περιεχομένου και πληροφοριών, καθώς είναι μέρος της οθόνης του tablet. O επεξεργαστής του tablet αυτού θα είναι ένα μοντέλο της οικογένειας Qualcomm Snapdragon 800. Στη διαμόρφωση της αναδίπλωσης, το άλλο μέρος της οθόνης μπορεί και αυτό να χρησιμοποιηθεί, για προεπισκόπηση των selfies και άλλες χρήσεις.

Το Lenovo Folio concept δείχνει ότι είναι κοντά στην τελική φάση της παραγωγής, χωρίς να μπορεί κανείς να προσδιορίσει το πότε θα γίνει αυτό. Και άλλοι κατασκευαστές, όπως η Samsung ενδιαφέρονται να μπουν σε αυτή την κατηγορία αναδιπλούμενων συσκευών, επομένως αναμένονται εξελίξεις εκεί.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons