Η Lenovo Mobile ενσωματώνεται στην Motorola [UPD]

by Nikos Kaimakamis • On 27-08-2015 • AT 12:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

shells-moto-g

H Lenovo Mobile θα ενσωματωθεί πλήρως στην Motorola και αργότερα θα σταματήσει να υπάρχει ως ξεχωριστό brand, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση. 

Πρακτικά αναβαθμίζεται η παρουσία της Motorola σε σχέση με τη Lenovo, καθώς το όνομά της θα κοσμεί τα smartphones της εταιρείας. Η μόνη διαφοροποίηση θα αφορά στις συσκευές της ZUK, που αποτελεί ένα startup που υποστηρίζει η Lenovo. Μπορεί το όνομα της Lenovo να είναι ευρέως διαδεδομένο στον τομέα των υπολογιστών, αλλά στο κομμάτι των smartphones δεν φαίνεται να τα πηγαίνει τόσο καλά.

Το όνομα της Motorola είναι πιο γνωστό από εκείνο της Lenovo στο πεδίο των smartphones και θεωρείται ότι αποτελεί καλύτερη εμπορική κίνηση το να υπάρχει χαραγμένο πάνω στο πλαίσιο των smartphones που απευθύνονται σε ένα ευρύτερο κοινό. Επίσης, η Motorola θεωρείται ότι έχει καλύτερο know-how και περισσότερο εξελιγμένες μεθόδους έρευνας και εξέλιξης στον τομέα των κινητών από τη Lenovo.

motorola-lenovo-company

H Lenovo από την μεριά της, αναμένεται να εστιάσει περαιτέρω στην ZUK, ακολουθώντας μία στρατηγική παρόμοια με εκείνη της Xiaomi, με προσιτές προτάσεις smartphones από τις οποίες δεν θα λείπει η υψηλή τεχνολογία, ενώ το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Cyanogen OS, όπως φάνηκε στην περίπτωση του πρώτου μοντέλου της εταιρείας.

UPDATE:

Μετά από επικοινωνία με την Lenovo, δημοσιεύουμε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας για τη νέα της δομή. Στην ανακοίνωσή της η Lenovo αναφέρει: “Με τη νέα δομή, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την ανάπτυξη τόσο των κινητών Lenovo όσο και των κινητώνMotorola σε όλο τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και τις δύο μάρκες με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της αγοράς σε διαφορετικές χώρες και για τα διαφορετικά τμήματα της αγοράς”

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons