Η Lenovo ετοιμάζει ένα tablet 13 ιντσών με αναδιπλούμενη οθόνη

by Nikos Kaimakamis • On 23-10-2018 • AT 1:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η παρουσίαση μιας συσκευής με αναδιπλούμενη οθόνη γίνεται έντονο πεδίο ανταγωνισμού από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει η Lenovo. 

Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, η Lenovo φέρεται να ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο, με αναδιπλούμενη οθόνη συνολικής διαγωνίου 13 ιντσών, με τη μορφή ενός πολυλειτουργικού tablet. Οι φήμες θέλουν τη Lenovo να βρίσκεται σε συνεργασία με την LG Display για την ανάπτυξη της αναδιπλούμενης οθόνης, ενώ οι συσκευές που θα τη χρησιμοποιούν εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμες για την επίσημη παρουσίαση τους μέσα στο 2019.

Η συσκευή της Lenovo θα έχει αναλογία οθόνης 4:3, ενώ όταν η οθόνη θα είναι πλήρως διπλωμένη θα φτάνει στις 9 ίντσες σε διαγώνιο. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορεί κανείς να πει ότι η αναδίπλωσή της θα την καθιστά ένα smartphone. Η τεχνολογία της οθόνης της LG δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί μόνο από τη Lenovo, καθώς οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν ως προς το ότι τόσο η ίδια η LG όσο και η Dell αναμένεται να την εκμεταλλευθούν στο κοντινό μέλλον.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το BGR, το λειτουργικό σύστημα μίας τέτοιας συσκευής θα είναι το Andromeda της Microsoft, το οποίο είναι μία παραλλαγή των Windows 10, ειδικά σχεδιασμένο για συσκευές με αναδιπλούμενη οθόνη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons