Η Lenovo επεκτείνει τη σειρά των Yoga Tablet

by George Polyzos • On 05-12-2014 • AT 11:25 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

yoga tablet2_keyboard_B

Η Lenovo ανακοίνωσε την επέκταση της σειράς Yoga Tablet με το μοντέλο Yoga Tablet 2, το οποίο θα διατίθεται σε τρία εναλλακτικά μεγέθη οθόνης και δύο εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα.

Το νέα μοντέλα Yoga Tablet 2 επικεντρώνονται στην τεχνολογία που προσαρμόζεται στους χρήστες, κάνοντας την πληροφορική έξυπνη και διασκεδαστική. Λεπτά και ελαφριά σε όλα τα μεγέθη, τα tablets παρέχουν ένα νέο επίπεδο ευελιξίας ξεκινώντας με τη νέα λειτουργία Hang.

Οι χρήστες μπορούν ακόμη να απολαύσουν τις τρείς πρώτες λειτουργίες  – Hold, Tilt και Stand – και τώρα να ανακαλύψουν μια τέταρτη λειτουργία – τη λειτουργία Hang – που τους επιτρέπει να κρεμάσουν τη συσκευή τους για την προβολή περιεχομένου. Απαντώντας στις παρατηρήσεις των καταναλωτών,  η Lenovo βελτίωσε επίσης και τη βάση στήριξης στη λειτουργία Stand, για μεγαλύτερη σταθερότητα κατά το πάτημα της πολλαπλής (σε 10 σημεία) οθόνης αφής.

yoga tablet2_hang

Επιπλέον, εκτός από τον σχεδιασμό του tablet, αναβαθμίστηκαν οι επιδόσεις του. Ένας Intel Atom επεξεργαστής υποστηρίζει τον βελτιωμένο ήχο και τα χαρακτηριστικά της κάμερας που αποτελείται από διπλά μπροστινά ηχεία με κινηματογραφικό Dolby ήχο και Wolfson Master HiFi για καθαρό ήχο με 8MP κάμερα στο πίσω μέρος.

Τα tablets, επίσης, παρέχουν μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες για συνδεσιμότητα, με dual band WiFi και μια micro USB με OTG σύνδεση που επιτρέπει στους χρήστες να φορτίσουν το κινητό τους (απαιτείται ξεχωριστό καλώδιο). Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ακόμη και αν βρίσκονται εν κινήσει, σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις λειτουργίες.

Το Yoga Tablet 2 έρχεται σε τρία μεγέθη οθόνης και δύο λειτουργικά συστήματα ώστε οι χρήστες να μπορούν να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει. Για εκείνους που νιώθουν πιο οικεία και παραγωγικά τα Windows, η Lenovo προσφέρει το YogaTablet 2 με Windows σε χρώμα πλατίνας με οθόνη 10 ιντσών. Έρχονται με προ-εγκατεστημένο Microsoft Office 365 (με ένα χρόνο συνδρομή) και με προαιρετικό 4G στο μοντέλο των 10 ιντσών.

YOGA Tablet 2 with Windows - keyboard

Για όσους προτιμούν Android, η Lenovo δημιούργησε το Yoga Tablet 2 στις 8 και 10 ίντσες καθώς και το νέο Yoga Tablet 2 Pro στις 13 ίντσες που τρέχει το λειτουργικό  Android 4.4 Kit Kat σε χρώμα πλατίνας. Για να παραμένετε συνδεδεμένοι σχεδόν παντού, όλα τα μοντέλα Android προσφέρουν προαιρετικά σύνδεση 4G.

Το σύνολο των μοντέλων της σειράς έρχεται με τις Premium εφαρμογές της Lenovo που επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται εύκολα, να συγχρονίζονται και να προστατεύουν πολύτιμες πληροφορίες στο tablet τους. Το SHAREit μοιράζει, άμεσα, πληροφορίες μεταξύ πολλαπλών συσκευών, χωρίς χρεώσεις δικτύου και το SYNCit δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας και αποκαθιστά τις επαφές, τα μηνύματα SMS και τα αρχεία των κλήσεων.

Τα Yoga Tablet 2 στις 10 και 8 ίντσες, με λειτουργικό Android είναι άμεσα διαθέσιμα ξεκινώντας από 329 ευρώ και 279 ευρώ αντίστοιχα. Το Yoga Tablet 2 με λειτουργικό Windows και οθόνη διαγωνίου 10 ιντσών θα είναι διαθέσιμο στα μέσα Δεκέμβρη ξεκινώντας από τα 499 ευρώ.

[Δ.Τ. Lenovo]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons