Η Leica Q είναι η νέα full frame κάμερα

by Nikos Kaimakamis • On 15-06-2015 • AT 12:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

leica-q-8

Η νέα full frame κάμερα της Leica, είναι η ρετρό και πολύ όμορφη Q, η οποία συνδυάζει έναν αισθητήρα CMOS 24 Megapixel με φακό Summilux 28-mm F1.7. 

Η νέα κάμερα υπόσχεται υψηλό επίπεδο φωτογράφισης κάτω από όλες τις συνθήκες, ενώ ο επεξεργαστής της είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας Leica Maestro Series II. Έχει ISO που φτάνει το 50.000. Παρόλα αυτά, η Leica Q παραμένει αρκετά compact σε διαστάσεις  130 x 80 x 93 χιλιοστά, με το βάρος να παραμένει στα 640 γραμμάρια. 

leica-q-11

Η Leica Q είναι εξοπλισμένη με ένα ηλεκτρονικό viewfinder ανάλυσης 1280×960 pixels, με μία οθόνη διαγωνίου 3 ιντσών να δεσπόζει στο πίσω μέρος του πλαισίου της. Μερικά από τα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά της κάμερας είναι το ενσωματωμένο NFC και Wi-Fi, ενώ οι κάτοχοι Android και iOS smartphones έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την ειδική app για να μπορούν να συνδέσουν τις δύο συσκευές.

Η Leica Q, μπορεί να τραβά βίντεο σε ανάλυση Full HD τόσο στα 60 όσο και στα 30 frames per second. Όπως όλες οι κάμερες της Leica, έτσι και το νέο μοντέλο δεν πρόκειται να είναι προσιτό σε τιμή, καθώς εκτιμάται ότι στις ΗΠΑ θα πρέπει να ξοδέψει κανείς 4.250 δολάρια για να την αποκτήσει. Στην τιμή αυτή θα προσφέρει και μία έκδοση του Adobe Photoshop Lightroom 6 που θα μπορεί να κατεβάσει δωρεάν ο αγοραστής της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons