Η LeEco ετοιμάζει smartphone με μνήμη RAM 8 GB

by Nikos Kaimakamis • On 12-08-2016 • AT 11:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

le eco le 2

To LeEco Le 2s ανήκει ακόμα στη σφαίρα της φημολογίας, αλλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του το κάνουν αρκούντως ποθητό. 

Το smartphone που ετοιμάζει η LeEco θα έχει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821, ενώ το στοιχείο του τεχνικού του εξοπλισμού που εντυπωσιάζει είναι η μνήμη RAM στα 8 GB. To μοντέλο αυτό αναμένεται να έρθει να αντικαταστήσει το Le Eco 2, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και τέσσερις ημέρες περίπου στην κινέζικη αγορά. Τώρα, στο πλαίσιο της φημολογίας, κάνει την εμφάνισή του σε φωτογραφίες το Le Eco 2s, ενώ γίνονται αναφορές στο Διαδίκτυο για κάποια από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Το LeEco Le 2s αναμένεται να είναι το πρώτο smartphone που θα έχει τόσο μεγάλη μνήμη RAM στον τεχνολογικό του εξοπλισμό. Τα περισσότερα high end μοντέλα έχουν μνήμη που φτάνει μέχρι και τα 6 GB. Αναφορικά με τα άλλα στοιχεία του LeEco Le 2s, οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχει εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 64 GB, ενώ η οθόνη του εκτιμάται ότι θα έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών, με ανάλυση QHD και γυαλί 2.5D.

To νέο smartphone της LeEco αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οπότε και θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τον τεχνολογικό του εξοπλισμό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons