Η Kyocera παρουσιάζει το πιο λεπτό κινητό του κόσμου

by Nikos Kaimakamis • On 24-10-2018 • AT 10:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Με πάχος μόλις 5.3 χιλιοστά και βάρος 47 γραμμαρίων, το Kyocera KY-O1L μπορεί να χωρέσει άνετα σε μία θήκη καρτών. 

Η λογική της Kyocera ήταν να μπορέσει να δημιουργήσει μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας που θα μπορούσε να χωρέσει στο φυσικό σημείο αποθήκευσης καρτών. Βέβαια, για να μπορέσει να γίνει αυτό, θα πρέπει να γίνουν κάποιες παραχωρήσεις, επομένως, εδώ δεν γίνεται λόγος για μία high end συσκευή, αλλά για ένα κινητό τηλέφωνο που μπορεί να καλύψει βασικές ανάγκες επικοινωνίας. Η οθόνη του είναι διαγωνίου 2.8 ιντσών, με τεχνολογία epaper και μονόχρωμη.

Η μπαταρία είναι πολύ μικρή, με χωρητικότητα 380 mAh, η οποία επαρκεί για ένα τηλέφωνο με οθόνη epaper, η οποία έχει πολύ μικρότερες ενεργειακές απαιτήσεις. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί κανείς να περιμένει να υποστηρίζεται η χρήση εφαρμογών, ενώ και η κάμερα λάμπει δια της απουσίας της. Σε πρώτη φάση, το λιλιπούτειο μοντέλο της Kyocera είναι αποκλειστικά διαθέσιμο από το δίκτυο του Ιάπωνα παρόχου NTT Docomo σε τιμή που αντιστοιχεί σε 300 ευρώ περίπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Kyocera KY-O1L διαθέτει έναν web browser για βασικές εργασίες στο Internet, όπως είναι η διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του κατόχου του. Μπορεί να μην έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά αυτό το κινητό αποδεικνύει ότι μία συσκευή μπορεί να είναι εντυπωσιακή, προσφέροντας απλώς και μόνο τα βασικά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons