Η Κωτσόβολος συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Αλληλεγγύη»

by George Polyzos • On 06-02-2015 • AT 12:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Η Κωτσόβολος, συμμετέχει στη δράση «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» μέσω της οποίας η δικαιούχοι μπορούν αποκτήσουν laptop ή tablet σε συνδυασμό με δωρεάν σύνδεση στο Internet.

Πιο αναλυτικά, η «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» απευθύνεται σε 290.000 δικαιούχους και προβλέπει κουπόνι αξίας 230 ευρώ για την απόκτηση laptop ή tablet, επιδότηση αξίας 12 ευρώ το μήνα για σύνδεση και πρόσβαση στο διαδίκτυο, και κατ΄οίκον υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και ενημέρωσης. Η δυνατότητα εξαργύρωσης του κουπονιού δίνεται από τις 4 Φεβρουαρίου με ισχύ έως τις 30 Ιουνίου.

kotsovolos_psifiaki drasi

Οι δικαιούχοι της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν όλα τα παραπάνω, μέσα από το δίκτυο της Κωτσόβολος, να κάνουν τις επιλογές τους, με δύο μόνο βήματα, απλοποιώντας τη διαδικασία.

Αφού εκτυπώσουν τον κωδικό επιταγής που τους αντιστοιχεί από την ιστοσελίδα e-inclusion.gr, μπορούν στη συνέχεια να επισκεφθούν το κατάστημα Κωτσόβολος της περιοχής τους και με την επίδειξη του εκτυπωμένου κωδικού και της φωτοτυπίας της αστυνομικής τους ταυτότητας να επιλέξουν το laptop ή tablet που τους ταιριάζει. Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση μπορούν να επισκεφθούν το link  http://psifiakiallileggyi.kotsovolos.gr/psifiaki/

[Δ.Τ. Κωτσόβολος]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons