Η πλατφόρμα Kodi μετατρέπει την κάθε συσκευή σε media center

by Nikos Kaimakamis • On 06-02-2017 • AT 1:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Home Electronics

To Kodi 17 είναι διαθέσιμο ως ένα media center που λειτουργεί σε όλα τα συστήματα, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η νέα του έκδοση. 

Το Kodi 17 κάνει οποιοδήποτε υπολογιστή, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που υπάρχει εγκατεστημένο, να λειτουργεί ως media center, παρουσιάζοντας σε πλήρη οθόνη, μέσα από ένα αρκούντως φιλικό interface τις ταινίες, τη μουσική και τα βίντεο που είναι αποθηκευμένα στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο ενός ηλεκτρονικό υπολογιστή, σταθερού ή φορητού, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασής του τόσο σε tablets όσο και σε smartphones. Στο web site της Kodi μπορεί να βρει κανείς εκδόσεις για Windows, Linux, Mac, Android και άλλες πλατφόρμες.

Το νέο interface μετατρέπει σε ευχάριστη εμπειρία την χρήση του Kodi media center, ενώ υπάρχουν νέα skins, ανανεωμένα μενού για τις ρυθμίσεις, ευκολότερη ρύθμιση του personal video recorder και όλων των πρόσθετων που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει με το πρόγραμμα και πολύ καλύτερο σύστημα για την τοποθέτηση ταμπέλας σε όλα τα αρχεία media που έχει κανείς αποθηκευμένα στο σύστημά του.

Ειδικά όσοι χρησιμοποιούν Android συσκευές, με το Kodi απολαμβάνουν καλύτερο ήχο, ενώ δεν υποστηρίζονται πλέον όσα κινητά έχουν λειτουργικό Android 4.4 και νεώτερο. Η έκδοση Kodi 17 είναι σταθερή και διαθέσιμη για downloading, αλλά η εταιρεία προσφέρει και τις πρώτες, αλλά όχι σταθερές εκδόσεις του Kodi 18, αν θέλει να τις δοκιμάσει.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons