Η Keep Out παρουσίασε το F90 Keyboard

by George Polyzos • On 18-12-2014 • AT 12:06 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

KeeOut_F90-1

Η Keep Out, η ευρωπαϊκή εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει εργονομικά και ανθεκτικά περιφερειακά αποκλειστικά για gamers, παρουσίασε το F90 Keyboard.

Το F90 είναι ένα στιβαρό πληκτρολόγιο, με εντυπωσιακό σχεδιασμό, ειδικά κατασκευασμένο για gamers, με  μέγεθος διαμορφωμένο έτσι ώστε να παρέχει περισσότερο χώρο για gaming. Τα πλήκτρα του F90 είναι ειδικά σχεδιασμένα από άποψη ύψους και πίεσης, για καλύτερη απόδοση, με μέγιστο χρόνο απόκρισης 5 ms. Διαθέτουν LED οπίσθιου φωτισμού πράσινου χρώματος, ρυθμιζόμενης έντασης.

Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει 6 προγραμματιζόμενα πλήκτρα μακροεντολών, όλα αποσπώμενα για να είναι εφικτός ο καθαρισμός τους. Συνολικά διαθέτει 8 αποσπώμενα πλήκτρα και ένα ειδικό εργαλείο για την αφαίρεσή τους, ώστε να είναι εφικτή και η αντικατάστασή τους σε περίπτωση βλάβης.

KeepOut_F90-2

Επίσης ενσωματώνει 9 πλήκτρα λειτουργιών multimedia και πλήκτρο Windows, για πλήρη και εύκολο έλεγχο του διαθέσιμου εξοπλισμού. Στο κάτω μέρος υπάρχουν αναδιπλούμενα στηρίγματα, που βελτιώνουν την εργονομία και διευκολύνουν στο παίξιμο.

Η σύνδεση με τον υπολογιστή γίνεται μέσω καλωδίου με νάιλον προστατευτική επικάλυψη, μήκους 1,8 μέτρων, που καταλήγει σε βύσμα USB 2.0 με φινίρισμα χαλκού, για καλύτερη συνδεσιμότητα και απόλυτη ασφάλεια. Τέλος, το συνοδευτικό software υποστηρίζει βασικές αλλά και πιο προηγμένες ρυθμίσεις, που προσφέρουν μεγάλη ευκολία στη διαμόρφωση (configuration).

[Δ.Τ. Keep Out]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons