Η κατάσταση για την Samsung παραμένει… εκρηκτική!

by Nikos Kaimakamis • On 29-09-2016 • AT 11:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Samsung Galaxy Note7 (1)

Τα προβλήματα για την Samsung φαίνεται ότι δεν σταματούν με το πρόγραμμα αντικατάστασης των Galaxy Note 7. 

Ένας πελάτης της Samsung στην Κίνα σημείωσε ότι το Galaxy Note 7 που είχε πάρει στο πλαίσιο του προγράμματος αντικατάστασης έπιασε φωτιά, πράγμα που φέρνει έντονη ανησυχία για το εάν είναι ασφαλείς και οι νέες παρτίδες συσκευών της Samsung. To Galaxy Note 7 του Κινέζου καταναλωτή εξερράγη ένα 24ωρο μετά την αντικατάστασή του, σύμφωνα με το Bloomberg. Το CNN, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες από το κινητό του καταναλωτή μετά την έκρηξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προβληματικό Galaxy Note 7 είχε όλα τα διακριτικά που πιστοποιούσαν ότι πρόκειται για ασφαλή συσκευή.

note-7-and-macbook

Παράλληλα, σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Samsung έχει ξεκινήσει να διερευνά όλες τις αιτιάσεις που κάνουν λόγο για υπερθέρμανση ακόμα και των συσκευών αντικατάστασης του Galaxy Note 7. Σε φάση διερεύνησης των σχετικών καταγγελιών μπήκε και η Αρχή προστασίας των καταναλωτών των ΗΠΑ. Μία ακόμα ανησυχητική είδηση που προέκυψε αυτές τις ημέρες είναι ότι η ίδια Αρχή στις ΗΠΑ εφιστά την προσοχή του κοινού για τη χρήση των πλυντηρίων της Samsung, για τα οποία αναφέρεται στο techradar ότι έχουν σημειωθεί και εκεί εκρήξεις σε κάποιες περιπτώσεις.

Για το θέμα των πλυντηρίων, η Samsung δεν έκανε κάποιες επίσημες δηλώσεις, ενώ εξετάζεται ακόμα εάν πρόκειται για κάποιο μεμονωμένο περιστατικό που οφείλεται σε λανθασμένη χρήση του ιδιοκτήτη του πλυντηρίου.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons