Η Kaspersky Lab παρουσίασε τη νέα έκδοση του Kaspersky Password Manager

by George Polyzos • On 07-03-2019 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

H Kaspersky Lab παρουσίασε μία νέα έκδοση της δωρεάν λύσης Kaspersky Password Manager. Η λύση απλοποιεί περαιτέρω τη διαδικασία οργάνωσης πολύτιμων ιδιωτικών δεδομένων – από κωδικούς πρόσβασης μέχρι έγγραφα και φωτογραφίες.

Το Kaspersky Password Manager επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να αποθηκεύουν αρχεία PDF και να κατηγοριοποιούν αρχεία που έχουν μεταφορτωθεί, καθιστώντας την ανεύρεση εγγράφου πιο γρήγορη και πιο εύχρηστη. Η νέα έκδοση έχει επίσης τη δυνατότητα να ελέγχει εάν ένας κωδικός έχει διαρρεύσει σε κάποια δημόσια βάση δεδομένων. Επιπλέον, υποστηρίζει περιπτώσεις χρήσης πολλαπλών πλατφορμών, έτσι ώστε ένας λογαριασμός να μπορεί να διαχειρίζεται την ασφαλή «αποθήκη» σε όλες τις συσκευές χρηστών.

Σήμερα, οι χρήστες βρίσκουν όλο και πιο δύσκολο να διατηρούν τα πολύτιμα δεδομένα τους υπό έλεγχο. Αποκτούν όλο και περισσότερους λογαριασμούς σε διάφορες ιστοσελίδες ψυχαγωγίας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επιθυμούν επίσης να διατηρούν πρόσβαση σε ψηφιακά αντίγραφα αρχείων που περιέχουν ιδιωτικές πληροφορίες. Για να διατηρηθούν αυτές οι πληροφορίες ασφαλείς, αλλά και για να είναι διαθέσιμες για τακτική καθημερινή χρήση (π.χ. για ηλεκτρονικές αγορές, υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ή ενοικιάσεις αυτοκινήτων), οι άνθρωποι χρειάζονται ένα «μαγικό κουτί», το οποίο θα τους επιτρέπει να βρουν το σωστό αρχείο, έγγραφο ή τα σωστά στοιχεία εισόδου την κατάλληλη στιγμή. Το Kaspersky Password Manager επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται πολύτιμα ψηφιακά δεδομένα αποτελεσματικά και με ασφάλεια, οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή.  

Οι χρήστες μπορούν τώρα να μεταφορτώσουν τις άδειες οδήγησης, τα διαβατήρια / ταυτότητες, τις τραπεζικές κάρτες, τα ασφαλιστικά αρχεία και άλλους τύπους σημαντικών εγγράφων όπως JPG, άλλες μορφές εικόνας ή PDF πολλαπλών σελίδων. Οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να αντιστοιχίσουν στη σωστή κατηγορία το αρχείο που ανέβηκε για εύκολη πρόσβαση και γρήγορη αναζήτηση.

Οι μεγάλες διαρροές πληροφοριών ιδιωτικών λογαριασμών έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της πραγματικότητας. Από το 2013 με την παραβίαση του Yahoo, μέχρι την πρόσφατη Συλλογή #1 που περιείχε περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο μοναδικούς συνδυασμούς email και κωδικών πρόσβασης. Όλοι οι συνδυασμοί διατέθηκαν σε δημοφιλή χάκερ φόρουμ. Οι παραδοσιακές τεχνικές δημιουργίας ισχυρών κωδικών πρόσβασης (μέγεθος κωδικού, παρουσία ειδικών συμβόλων κλπ.) δεν αρκούν πια. Οι χρήστες πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή από ποτέ και να υιοθετήσουν προληπτικά μέτρα ασφάλειας, για να διατηρήσουν τα δεδομένα τους ασφαλή. Επίσης, οι χρήστες οφείλουν να μένουν σε επαγρύπνηση για την ασφάλεια των λογαριασμών τους. Η νέα έκδοση του Kaspersky Password Manager θα προειδοποιήσει τον χρήστη ακόμα κι αν ο κωδικός πρόσβασης που επέλεξε έχει εμφανιστεί σε βάσεις δεδομένων με παραβιασμένους λογαριασμούς.

Το Kaspersky Password Manager είναι ένα ασφαλές, πολλαπλών επιπέδων, εξελιγμένο διαχειριστικό εργαλείο διαθέσιμο για Microsoft Windows, MacOS, Android, iOS και Web Version. Το εργαλείο προστατεύει τους κωδικούς πρόσβασης, εντοπίζει αδυναμίες και τους αντικαθιστά με ισχυρότερους μέσω γεννήτριας κωδικών πρόσβασης. Συμπληρώνει επίσης με ασφάλεια τα στοιχεία σύνδεσης και αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη σε κρυπτογραφημένο ιδιωτικό ψηφιακό θησαυροφυλάκιο. Μόλις συγχρονιστούν όλα, τα δεδομένα είναι πάντα διαθέσιμα και έτοιμα για χρήση.

Το Kaspersky Password Manager διαθέτει μια δωρεάν έκδοση και μια Premium. Η διαφορά είναι ο αριθμός των αρχείων που διατηρούνται στο θησαυροφυλάκιο, με την δωρεάν έκδοση να περιορίζεται σε 15 καταχωρήσεις. Όλες οι παραπάνω λειτουργίες είναι πλήρως διαθέσιμες και στις δύο εκδόσεις. Οι χρήστες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη νέα έκδοση του Kaspersky Password Manager, καθώς και να κατεβάσουν την δωρεάν έκδοση ή να αγοράσουν την premium, εδώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons