Η Jetk δίνει νέα ζωή στα πτερύγια των κινητήρων των παλιών αεροσκαφών

by Nikos Kaimakamis • On 13-07-2017 • AT 10:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η Jetk, ένα ελληνικό startup, βρίσκεται σε διαδικασία άντλησης κεφαλαίων μέσω crowdfunding για μια εναλλακτική χρήση μερών από κινητήρες αεροσκαφών. 

Η Jetk μετατρέπει τις λεπίδες από το εσωτερικό των κινητήρων των αεριωθούμενων αεροσκαφών σε χρηστικά εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν την καθημερινότητα του κατόχου τους, όπως είναι ανοιχτήρια για μπουκάλια, μπρελόκ για τα κλειδιά και άλλα gadgets. Πάνω σε κάθε αντικείμενο υπάρχει χάραξη με λέιζερ, ενώ το υλικό κατασκευής είναι το τιτάνιο, το οποίο διακρίνεται για το μικρό του βάρος και την υψηλή αντοχή του.

Ο ιδιοκτήτης μπορεί να παραγγείλει τη δική του χάραξη, ενώ μπορεί να επιλέξει κανείς μία λεπίδα με βάρος που κυμαίνεται από τα 5 έως και τα 75 γραμμάρια, ανάλογα με το μέγεθος του υλικού. Στο πλαίσιο της καμπάνιας στο Indiegogo, οι τιμές των λεπίδων ξεκινούν από τα 20 δολάρια και φτάνουν μέχρι και τα 79 δολάρια. Μετά τη λήξη της καμπάνιας crowdfunding τον Αύγουστο του 2017 αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή και από τον Νοέμβριο του 2017 και έπειτα εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν οι αποστολές των πρώτων παραγγελιών.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης τιτανίου στα αξεσουάρ που κατασκευάζει η Jetk είναι ότι εκτός από την αντοχή στην καθημερινή χρήση και τις κακουχίες, υπάρχει αντοχή και στο χρόνο, δίνοντας νέα ζωή σε ένα κομμάτι με έντονη ιστορία, το οποίο αποτελούσε μέρος ενός πολεμικού αεροσκάφους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons