Η Jawbone πωλεί το τμήμα fitness wearables

by Nikos Kaimakamis • On 30-05-2016 • AT 2:54 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Jawbone_Up3_UPMove

H Jawbone αποφάσισε να εγκαταλείψει την αγορά των fitness wearables, ψάχνοντας να βρει τον κατάλληλο αγοραστή. 

Αυτή τη στιγμή, στην γκάμα της, η Jawbone έχει τρεις συσκευές, τα Up2, Up3, Up4, οι οποίες δεν φαίνεται να σημειώνουν αξιόλογη εμπορική πορεία, επομένως, η εταιρεία δεν βλέπει να υπάρχει μέλλον στην κατηγορία αυτή. Σύμφωνα με διάφορες πηγές στο Διαδίκτυο, η Jawbone θα ξεκινήσει να προσφέρει τα προϊόντα της σε χαμηλότερη τιμή προκειμένου να πουλήσει το στοκ της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας τρίτος κατασκευαστής θα αναλάβει την συνέχιση της παραγωγής των wearables της Jawbone, αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το εάν θα διατηρηθεί η εμπορική ονομασία τους.

Υπάρχουν και άλλες πληροφορίες στο Διαδίκτυο που μιλούν για πρόθεση της Jawbone να πουλήσει και το τμήμα κατασκευής ασύρματων ηχείων. Η ίδια η Jawbone δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποιο επίσημο σχολιασμό όλων των ειδήσεων και των πληροφοριών που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, αλλά όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται για μία κίνηση πώλησης επιμέρους τμημάτων της επιχειρηματικής της δραστηριότητας.

Σύμφωνα με το Slashgear, το κυρίαρχο όνομα στην αγορά των fitness wearables που δεν είναι smartwatches είναι εκείνο της Fitbit, ενώ η εν λόγω αγορά δείχνει σημάδια ανόδου τα τελευταία χρόνια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons