Η Jabra σε στρατηγική συνεργασία με την ελληνική εταιρεία διανομής Vendor

by George Polyzos • On 20-02-2019 • AT 11:33 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Jabra προχωρά σε δυναμική ανανέωση του ποιοτικού δικτύου συνεργατών της και συνάπτει στρατηγική εμπορική συνεργασία με την ελληνική εταιρεία διανομής τεχνολογικών προϊόντων Vendor.

Η Vendor ιδρύθηκε το 2006 στην Αθήνα, με σκοπό την επίσημη διανομή ηλεκτρονικών, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και τεχνολογίας, gadget και παιχνιδιών. Από τότε, η εταιρεία έχει αναπτύξει συνεργασίες με εταιρείες που ηγούνται σε καθέναν από αυτούς τους τομείς, ενισχύοντας την παρουσία της στην αγορά.

Η Jabra, μέλος του GN Group είναι πολυεθνική εταιρεία λύσεων τεχνολογίας και ήχου με έδρα την Κοπεγχάγη της Δανίας. Είναι ηγέτιδα στην ανάπτυξη και κατασκευή λύσεων επικοινωνίας και ήχου με δυναμικό 1.000 εργαζομένων παγκοσμίως και με έσοδα 0.5 δισ. για το 2016. Το GN Group δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 90 χώρες και έχει σαν όπλο του τα 150 χρόνια εμπειρίας και καινοτομίας στην παραγωγή αξιόπιστων και εύχρηστων λύσεων. Η ίδρυση του ομίλου έγινε το 1869, είναι εισηγμένο στον Nasdaq και απασχολεί πάνω από 5.000 εργαζόμενους συνολικά.

Η Venfor εκτός από την Jabra, διαθέτει επίσης την αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα για τα παρακάτω brands προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του τελικού καταναλωτή: Belkin, Razor, Parrot, Kenwood, Alpine, Focal, Otterbox, Lifeproof, Dension, Gemini, Lumee, Next Base.

Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην προώθηση και διανομή των λύσεων της Jabra από την Vendor. Στόχος και των δύο εταιρειών είναι η ενίσχυση της παρουσίας της Jabra στην ελληνική αγορά, κερδίζοντας το μερίδιο αγοράς που της αναλογεί, χρησιμοποιώντας το ευρύ δίκτυο διανομής της Vendor. Η πολύχρονη εμπειρία, η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία των δύο εταιρειών, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις της επίτευξης αυτού του στόχου.

Η Jabra και η Vendor συνεργάζονται από τον Ιανουάριο του 2019 με στόχο να προσφέρουν στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό όλα τα πλεονεκτήματα και την ποιότητα των αξεσουάρ της Jabra, αξιοποιώντας και διευρύνοντας το Πανελλαδικό δίκτυο διανομής της Vendor που αποτελείται από πάνω από 3.000 ενεργούς πελάτες.

Jabra Elite Sport

Το στίγμα της δυναμικής συνεργασίας των Vendor και Jabra δίνεται με την διανομή στην αγορά του νέου επαναστατικού Jabra Elite Sport.

Το σετ αδιάβροχων Bluetooth ακουστικών Jabra Elite Sport παρέχει κορυφαία ποιότητα ήχου είτε δέχεστε κλήσεις, είτε ακούτε μουσική και η αναβαθμισμένη συνδεσιμότητά του είναι η εγγύηση στην απόδοση. Το Jabra Elite Sport είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος ασύρματος σύντροφος για τις συνομιλίες σας αφού ενσωματώνει τεχνολογία τεσσάρων μικροφώνων. Σχεδιασμένα χωρίς κανένα καλώδιο τα δύο ακουστικά διαθέτουν από δύο μικρόφωνα το κάθε ένα ώστε να φιλτράρουν πλήρως τους ήχους του παρασκηνίου για να είστε σίγουροι ότι η φωνή σας θα φτάνει στον συνομιλητή σας πεντακάθαρα χωρίς τη συνηθισμένη βουή του περιβάλλοντος.

Η μπαταρία των ακουστικών του σετ Jabra Elite Sport μπορεί να αντέξει 4,5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής. Έχοντας την επιλογή να χρησιμοποιήσετε το ένα ακουστικό ή και τα δύο ανάλογα τις ανάγκες σας και σε συνδυασμό με την φορητή θήκη φόρτισης και μεταφοράς, το Jabra Elite Sport σας εγγυάται ότι μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική συνεχόμενα για 13,5 ώρες.

Ειδικά για όσους αθλούνται, το ενσωματωμένο in ear heart rate monitor, μέσω της εφαρμογής Jabra Sport Life, ενημερώνει το χρήστη για το ρυθμό άσκησης που πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Επιπλέον του καρδιακού ρυθμού, η εφαρμογή Jabra Sport Life σας δίνει πληροφορίες για τον αριθμό των επαναλήψεων που έχετε κάνει, για τον ρυθμό απορρόφησης οξυγόνου από το σώμα (VO2), για το χρόνο που θα χρειαστείτε για να πετύχετε το στόχο σας βάσει της φυσικής σας κατάστασης και για το πότε και για πόσο θα είναι η αποθεραπεία σας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons