Η υπηρεσία streaming CBS All Access μετονομάζεται σε Paramount Plus

by George Polyzos • On 29-09-2020 • AT 9:57 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Internet

Αρκετή κριτική έχει δεχθεί η ViacomCBS για την απόφασή της να μετονομάσει την υπηρεσία CBS All Access σε Paramount Plus.

H υπηρεσία streaming του CBS, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να δει ένα μέρος του περιεχομένου που προβάλλουν τα δίκτυα της Paramount, του CBS, του MTV και του BET θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές από τις αρχές του 2021. Θα περιλαμβάνει και ορισμένους νέους τίτλους, όπως είναι η σειρά «The Offer», στην οποία μπορεί κανείς να παρακολουθήσει σε 10 επεισόδια το πώς γυρίστηκε ο «Νονός» του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ViacomCBS, στο Paramount Plus αναμένεται να είναι διαθέσιμοι 30.000 διαφορετικοί τίτλοι σειρών και ταινιών με την έναρξη της εμπορικής του διάθεσης. Δεν είναι λίγοι πάντως όσοι παραξενεύτηκαν από την επιλογή της μητρικής εταιρείας να χρησιμοποιήσει το όνομα Paramount, αλλά ήδη στο Διαδίκτυο εκφράζονται απόψεις που δικαιολογούν την εν λόγω απόφαση, καθώς θεωρείται ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να υπάρξει πρόσβαση σε ένα πιο νεανικό κοινό.

Το όνομα Paramount, όπως αναφέρει το Verge, είναι άμεσα αναγνωρίσιμο, φέρνει στο νου δημοφιλείς παραγωγές, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για το περιεχόμενο που θα προσφέρει σε επίπεδο streaming, ενώ σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές έχει ήδη χρησιμοποιηθεί, κάτι που εκτιμάται ότι θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην αμερικανική αγορά. Προφανώς, η προσθήκη της λέξης Plus δείχνει ότι εδώ προσφέρεται το κάτι παραπάνω που θα ικανοποιήσει όσους αναζητούν πλούτο περιεχομένου.

Αναμφίβολα, το πεδίο του ανταγωνισμού στις υπηρεσίες streaming είναι πολύ μεγάλο και αντικειμενικά θεωρείται πολύ δύσκολο να επιβιώσει κανείς. Μπορεί το ζήτημα του ονόματος να είναι εξαιρετικά σημαντικό, αλλά αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι το προσφερόμενο περιεχόμενο, καθώς και το πόσο συχνά ανανεώνεται.

Το 2021 εκτιμάται ότι θα είναι μια χρονιά που ο ανταγωνισμός στο πεδίο του media streaming θα πάρει την ανιούσα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons