Η Huawei χρησιμοποίησε διαφορετικά chips μνήμης στα P10

by Nikos Kaimakamis • On 25-04-2017 • AT 12:03 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Σύμφωνα με την επίσημη παραδοχή της Huawei, όλα τα P10 και P10 Plus δεν είναι τα… ίδια, καθώς χρησιμοποιούνται διαφορετικά chips μνήμης. 

Η Huawei παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια της παραγωγής τόσο του Huawei P10 όσο και του P10 Plus αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει chips μνήμης από διαφορετικούς κατασκευαστές, λόγω της αυξημένης ζήτησης και της περιορισμένης διαθεσιμότητας μονάδων από έναν προμηθευτή. Φαίνεται ότι αρκετοί χρήστες έχουν παρατηρήσει διαφορετικές ταχύτητες ανάγνωσης από την μνήμη των συσκευών τους, με τις διαφορές να κυμαίνονται μεταξύ των 700 Mbps και των 300 Mbps.

Ο λόγος για τις σημαντικές διαφοροποιήσεις αυτές φαίνεται ότι είναι το ότι η Huawei δεν χρησιμοποίησε μόνο μνήμη τεχνολογίας LPDDR3 ή LPDDR4 για τη RAM, αλλά και μνήμη τεχνολογίας eMMC 5.1, UFS 2.0 και UFS 2.1, οι οποίες φαίνεται να είναι η αιτία πίσω από τις διαφορετικές ταχύτητες ανάγνωσης δεδομένων που παρουσιάζουν τα νέα μοντέλα της Huawei. Η επίσημη ανακοίνωση της Huawei, πάντως, τονίζει το γεγονός ότι είναι δύσκολο να καλυφθεί η ζήτηση για εκατομμύρια μονάδες σε παγκόσμιο επίπεδο, στοιχείο που την οδήγησε στο να χρησιμοποιήσει διαφορετικές διαθέσιμες τεχνολογίες από τους προμηθευτές της.

Η Huawei σπεύδει να αμφισβητήσει την αποτελεσματικότητα των μετρήσεων benchmark από διάφορες πηγές, θεωρώντας ότι αυτές δεν ανταποκρίνονται στην απόδοση του τηλεφώνου σε πραγματικές συνθήκες.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons