Η Huawei πιστεύει ότι τα smartphones δεν χρειάζονται πάνω από 4 GB μνήμης RAM

by Nikos Kaimakamis • On 07-03-2017 • AT 12:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ο Lao Shi, υπεύθυνος για τα P-Series smartphones της Huawei, θεωρεί ότι τα 6 GB μνήμης RAM σε ένα smartphone είναι υπερβολικά. 

Δεν αποκλείεται να έχει δίκιο το υψηλόβαθμο στέλεχος της Huawei, όταν δηλώνει ότι τα 4 GB μνήμης RAM είναι παραπάνω από αρκετά για ένα κινητό τηλέφωνο. Για τη Huawei, τα μοντέλα της προσφέρουν άριστες επιδόσεις στη διαμόρφωση της μνήμης RAM στα 4 GB και με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο τα 128 GB, αντί για μία διαμόρφωση με μνήμη RAM στα 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο τα 64 GB.

Για τη Huawei δεν υπάρχει κανένας λόγος οι κατασκευαστές να μπουν σε έναν αγώνα ανταγωνισμού μεταξύ τους αναφορικά με το ποιος προσφέρει τη μεγαλύτερη μνήμη RAM. Η αλήθεια είναι ότι ένας μέσος ηλεκτρονικός υπολογιστής λειτουργεί άριστα με μνήμη RAM 4 GB, επομένως είναι λίγο υπερβολικό να μπαίνει μνήμη RAM 6 GB ή ακόμα και 8 GB σε ένα smartphone που έχει πολύ λιγότερες απαιτήσεις αναφορικά με τα ανοιχτά προγράμματα που τρέχει.

Ο επεξεργαστής της Huawei, Kirin 960, φαίνεται να αποδίδει καλύτερα με τα 4 GB μνήμης RAM και όχι με τα 6 GB. Αυτό το στοιχείο φαίνεται να βοηθά την εταιρεία να διατηρεί χαμηλότερα το κόστος κατασκευής των νέων μοντέλων της, κάτι που την βοηθά έναντι του ανταγωνισμού που προσπαθεί να βάλει περισσότερη RAM στη μνήμη των νέων μοντέλων που παρουσιάζει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons