Η Huawei παρουσιάζει στην IFA το Ascend G7

by George Polyzos • On 05-09-2014 • AT 12:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Huawei-Ascend-G7_Photo

Η Huawei παρουσίασε στην Internationale Funkausstellung (IFA) 2014 στο Βερολίνο το νέο της smartphone, Ascend G7, με οθόνη HD διαγωνίου 5,5 ιντσών και συνδεσιμότητα 4G LTE κατηγορίας 4.

Το Ascend G7 είναι η τελευταία προσθήκη στην σειρά των συσκευών Ascend G της Huawei, με πάχος 7,6 χιλιοστά και 165 γραμμάρια βάρος. Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία NMT (Nano Molding Technology), με αποτέλεσμα ένα premium μεταλλικό unibody σχεδιασμό και ένα κομψό πλαίσιο.

Η οθόνη του είναι διαγωνίου 5,5 ιντσών και ανάλυσης 1280 x 720 pixels, ενώ στο εσωτερικό του «κρύβεται» τετραπύρηνος επεξεργαστής της Qualcomm χρονισμένος στα 1,2GHz. Η μπαταρία πολυμερών λιθίου είναι χωρητικότητας 3.000 mAh.

Με την αποκλειστική τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας της Huawei, που παρέχει τρεις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας – normal, smart και ultra power saving – το Ascend G7 μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντατικά για 1,2 ημέρες ενώ παρέχει και την δυνατότητα λειτουργίας για επιπλέον 24 ώρες, με μόνο 10% μπαταρία.

Στην «πλάτη» της συσκευής βρίσκεται η κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel και ευρυγώνιο φακό BSI 28 χιλιοστών. Αντίστοιχα, στο εμπρόσθιο τμήμα της συσκευής βρίσκεται κάμερα 5 Megapixel με ευρυγώνιο φακό 88 μοιρών.

Παράλληλα, το Ascend G7, παρέχει ενισχυμένες δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφίας που περιλαμβάνουν χειροκίνητη εστίαση για την προσαρμογή φωτογραφιών που είναι εκτός εστίασης και λειτουργία ανεξάρτητης μέτρησης φωτός για φωτογραφίες που λήφθηκαν σε χαμηλό φωτισμό.

Το Ascend G7 θα κυκλοφορήσει με το EMUI 3.0, τη νέα έκδοση του διαισθητικού περιβάλλοντος χρήστη της Huawei, που το κάνει ακόμη πιο απλό στην χρήση με το ένα χέρι και το οποίο ενσωματώνει μια ολοκαίνουργια εμφάνιση σε όλο το λειτουργικό σύστημα.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του Huawei Ascend G7 είναι 299 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο στη Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Δανία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Τουρκία, Πολωνία, Νορβηγία, Νότια Αφρική και Μεξικό από τον Σεπτέμβριο του 2014, με τις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons