Η Huawei λανσάρει έναν κλώνο του Apple HomePod στην Κίνα

by Nikos Kaimakamis • On 07-11-2018 • AT 10:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Με εμφανείς ομοιότητες με το Apple HomePod, το Huawei AI speaker, ξεκινά την εμπορική του πορεία από την αγορά της Κίνας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Huawei μιμείται το design άλλων κατασκευαστών στο πεδίο των έξυπνων ηχείων με ενσωματωμένο ψηφιακό βοηθό, αφού και το AI Cube που έχει λανσάρει στην Ευρώπη μοιάζει με έναν κλώνο του Google Home smart speaker. Πάνω στο νέο της έξυπνο ηχείο, το Huawei AI Speaker, υπάρχουν φυσικά πλήκτρα για τη ρύθμιση της έντασης και την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων.

Η λειτουργία του Huawei AI Speaker βασίζεται πάνω στον αλγόριθμο Histen, ο οποίος ρυθμίζει τον ήχο ανάλογα με τον χώρο στον οποίο τοποθετείται αυτό. Ο αλγόριθμος αυτός περιλαμβάνει έναν ισοσταθμιστή και ειδικό λογισμικό που φροντίζει για την όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητική απόδοση του ήχου ανάλογα με τις χωρικές συνθήκες.

Το έξυπνο ηχείο της Huawei μπορεί να συνδυαστεί με ένα κατάλληλο σετ ηχείων προκειμένου να προσφέρει πιο ολοκληρωμένο ηχητικό αποτέλεσμα και βαθύτερο μπάσο. Στο εσωτερικό του Huawei AI speaker βρίσκει κανείς τον ψηφιακό βοηθό Xiaoyi της Huawei που αναλαμβάνει να ανταποκριθεί στις εντολές του κατόχου του, βασιζόμενος στην φωνητική επικοινωνία μαζί του. Σε πρώτη φάση, η κυκλοφορία του Huawei AI speaker περιορίζεται στην κινεζική αγορά, με την εταιρεία να μη δίνει πληροφορίες για το ενδεχόμενο της παγκόσμιας κυκλοφορίας του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons