Η Huawei κάνει διαθέσιμο το Android Pie στα high end μοντέλα της

by Nikos Kaimakamis • On 21-12-2018 • AT 11:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα P20, P20 Pro και Mate 10 της Huawei είναι έτοιμα να δεχτούν τη νεότερη εκδοχή του λειτουργικού συστήματος της Google.

To EMUI user interface της Huawei που μπορεί να τρέξει στα Huawei P20, P20 Pro και Mate 10 είναι βασισμένο στο Android 9.0 Pie της Google, με την τελευταία και πιο σταθερή έκδοσή του να είναι έτοιμη να ξεκινήσει να διατίθεται στους κατόχους των συσκευών αυτών.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το GSM Arena σε άρθρο του, το οποίο είχε δημοσιευθεί τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, οι κάτοχοι των εν λόγω συσκευών της Huawei στην Ευρώπη είδαν ένα μήνυμα στην οθόνη τους που τους προέτρεπε να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Το EMUI 9.0 που είναι και η τελευταία έκδοση του user interface της Huawei έχει ανανεωμένο σχεδιασμό σε πολλά σημεία, δυνατότητα χειρισμού με διάφορες χειρονομίες, μαζί με όλα τα στοιχεία που υπόσχεται η νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, αρκετά στοιχεία τα οποία συναντά ήδη κανείς στη Huawei Mate 20 Series.

Οι ανανεώσεις στο λειτουργικό σύστημα των high end συσκευών της αναμένεται να γίνουν σταδιακά και όχι όλες μαζί για όλα τα μοντέλα, επομένως συνίσταται στους κατόχους συσκευών Huawei να κάνουν υπομονή…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons