Η Huawei φιλοδοξεί να κατακτήσει την αγορά των smartphones το 2019

by Nikos Kaimakamis • On 21-08-2018 • AT 12:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Υψηλοί είναι οι στόχοι που θέτει η Huawei για το επόμενο έτος, κατά τη διάρκεια του οποίου θεωρεί ότι θα γίνει ο κυρίαρχος της αγοράς των smartphones. 

Τα νούμερα δείχνουν ότι η πορεία της Huawei θα είναι ανοδική, αφού οι εκτιμήσεις για τις πωλήσεις κατά τη διάρκεια του 2018 κάνουν λόγο για 200 εκατομμύρια συσκευές, ενώ ήδη έχουν αποσταλεί 96 εκατομμύρια συσκευές τους πρώτους 6 μήνες του έτους. Οι φιλόδοξες προβλέψεις της Huawei όπως αναφέρονται στο Phone Arena, μιλούν για αύξηση των πωλήσεων της τάξης του 31% μέσα στο 2018, στοιχείο που -εάν επαληθευτεί- θα δώσει στη Huawei την ευκαιρία να κατακτήσει την πρώτη θέση στην ανταγωνιστική κατηγορία των smartphones.

H Huawei γιορτάζει την κατάκτηση της θέσης του δεύτερου σε πωλήσεις κατασκευαστή smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, στοιχείο που συντελεί στην αισιοδοξία της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης μέχρι το τέλος του 2019. Μάλιστα, τοποθετεί την κατάκτησή της αυτή χρονικά στο τέταρτο τρίμηνο του 2019. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αριθμοί της Huawei αφορούν στις αποστολές smartphones, οι οποίες δείχνουν ξεκάθαρα αυξητική τάση.

Η Huawei ξεκίνησε την παραγωγή smartphones το 2004, σε μια εποχή που η κατάσταση στην αγορά ήταν εντελώς διαφορετική και η Nokia ήταν πολύ πιο ισχυρό όνομα στην κατηγορία από τη σημερινή της παρουσία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons