Η Huawei ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Honor 8 Lite

by Nikos Kaimakamis • On 02-02-2017 • AT 3:26 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Huawei Honor 8 Lite διαρρέει σε φωτογραφίες και αποκαλύπτει τα πλήρη τεχνικά του χαρακτηριστικά στο Διαδίκτυο. 

Το νέο μοντέλο που ετοιμάζει η Huawei θα είναι όμοιο με το P8 Lite, σύμφωνα με το Digital Trends. Η νέα συσκευή αναμένεται να έχει οθόνη διαγωνίου 5.2 ιντσών με ανάλυση Full HD και οχταπύρηνο επεξεργαστή Huawei Kirin 655. Η μνήμη RAM εκτιμάται ότι θα είναι 3 GB, ενώ η εσωτερική μνήμη αποθήκευσης θα είναι στα 16 GB.

Στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ εκεί θα βρίσκεται και η κάμερα των 12 Megapixel. H μπροστινή κάμερα θα είναι στα 8 Megapixel, με γωνία λήψης τις 77 μοίρες.

Η πρώτη εμφάνιση του Huawei Honor 8 Lite έγινε στη Φινλανδία, όπου και η τιμή του εκτιμάται ότι θα είναι τα 270 ευρώ. H έναρξη της διάθεσής του στην αγορά τοποθετείται στις 17 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μία mid range συσκευή που θα έχει λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat και θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες αγορές της Ευρώπης σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Η μπαταρία του Huawei Honor 8 Lite θα έχει συνολική χωρητικότητα 3000 mAh, επομένως, τα στοιχεία δείχνουν ότι θα προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία στον μέσο χρήστη. Δεν έχει γίνει σαφές ακόμα εάν το Huawei Honor 8 Lite θα έρθει και στην Ελλάδα.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons