Η Huawei δημιουργεί το δικό της λειτουργικό

by Nikos Kaimakamis • On 18-05-2015 • AT 11:43 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

huawei-honor-4c

Σύμφωνα με πηγές από την Κίνα, η Huawei φέρεται να ετοιμάζεται να παρουσιάσει το δικό της λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές. 

H φημολογία που έχει αναπτυχθεί αναφορικά με το νέο λειτουργικό σύστημα της Huawei μιλά για τη θέληση της εταιρείας να είναι ανεξάρτητη από την Google για τις mobile συσκευές της, ξεκινώντας έτσι μια δική της πορεία στον εξόχως ανταγωνιστικό χώρο των φορητών συσκευών. Το νέο λειτουργικό σύστημα θα μπορεί να μπει τόσο στα smartphones της Huawei όσο και στα tablets της.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Huawei έχει ξεκινήσει την εξέλιξη του mobile λειτουργικού της συστήματος εδώ και τρία χρόνια περίπου, επομένως δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν το δούμε να παρουσιάζεται στο άμεσο μέλλον. Μαζί με το νέο λειτουργικό σύστημα, αναμένεται να παρουσιαστεί και ένα νέο smartphone που θα το φορά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του GSM Arena.

Ήδη, η Huawei έχει αποστείλει προσκλήσεις στους εκπροσώπους του Τύπου για ένα event που θα λάβει χώρα στις 2 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη. Δεν αναμένεται να γίνει εκεί η παρουσίαση του νέου λειτουργικού συστήματος, καθώς προέχει για την κινέζικη εταιρεία η είσοδος στην αμερικανική αγορά με ένα Android smartphone πρώτα και έπεται η παρουσίαση ενός δικού της λειτουργικού.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons