Η HTC σχεδιάζει το λανσάρισμα συσκευής tablet

by George Polyzos • On 05-11-2014 • AT 3:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Nexus-9-2

Φαίνεται ότι μετά την κατασκευή του Nexus 9, για λογαριασμό της Google, η HTC πρόκειται να λανσάρει και ένα ακόμη tablet το οποίο θα φέρει το δικό της λογότυπο.

Ο πρόεδρος της HTC Βόρειας Ασίας, Jack Tong, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ταϊβάν, ότι η αγορά των εξαιρετικά φθηνών tablets είναι κορεσμένη με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον κερδοφόρα, οπότε η HTC δεν σκοπεύει να απευθυνθεί στο συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς.

Επιπρόσθετα, ο Tong, σημείωσε ότι τα tablets με οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών «χάνουν» σε δημοτικότητα λόγω της ανόδου συσκευών smartphones με μεγάλες οθόνες. Με βάση αυτά ο Tong δήλωσε ότι θεωρεί ότι «υπάρχει περισσότερος χώρος ανάπτυξης και διαφοροποίησης των προϊόντων στους τομείς των high-end και mid-tier tablets».

Επιπλέον, σύμφωνα με το Focus Taiwan, ο οικονομικός διευθυντής της HTC Chang Chia-lin επιβεβαίωσε τους σχεδιασμούς της εταιρείας για το λανσάρισμα μίας ταμπλέτας, εντός του 2015. Επιπλέον, το στέλεχος της ταϊβανέζικης εταιρείας επιβεβαίωσε ότι λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το ενδεχόμενο για τη «συμπαραγωγή» και νέων μοντέλων, στα πρότυπα του Nexus 9.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η HTC απουσίαζε από τον χώρο των tablets για περισσότερα από τρία χρόνια, καθώς η τελευταία της προσπάθεια στον χώρο ήταν το λανσάρισμα του Flyer, στις αρχές του 2011, χωρίς να σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons