Η HTC λανσάρει το Desire Eye στην Ελλάδα

by George Polyzos • On 09-12-2014 • AT 3:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HTC-Desire-EYE

Η HTC ανακοίνωσε τη διάθεση του HTC Desire Eye, του νέου κορυφαίου μοντέλου smartphone της εταιρείας, στην ελληνική αγορά.

Το HTC Desire Eye ξεχωρίζει χάρη στις απαλές καμπύλες, ενώ διαθέτει κομψό φινίρισμα και διπλό χρωματικό σχεδιασμό. Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε μια τεχνική διπλής βολής, η οποία μετατρέπει τα πολύχρωμα μέρη σε ένα φωτεινό unibody σχεδιασμό αποκτώντας ένα τολμηρό, διασκεδαστικό και πολύχρωμο στυλ.

Κύριο χαρακτηριστικό της συσκευής είναι η μπροστινή κάμερα των 13 Megapixel που προσφέρει λεπτομερή απεικόνιση και ποιότητα καθιστώντας το Desire Eye άρτια εξοπλισμένο για όσους τους αρέσει να βγάζουν τέλειες φωτογραφίες, βίντεο και selfies.

Επίσης, παρέχει ένα κουμπί μηχανής δύο βημάτων, εστίασης και ενεργοποίησης, όπου ο κάτοχός του έχει άμεση και άνετη πρόσβαση σε φωτογραφίες, ακόμα και με το ένα χέρι.

Παράλληλα, η συσκευή διαθέτει διπλά Flash LED εμπρός και πίσω για ακόμα καλύτερο φωτογραφικό αποτέλεσμα και δίνει τη δυνατότητα για ταυτόχρονη λήψη φωτογραφιών και βίντεο από την εμπρός και πίσω κάμερα.

Τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα κάνουν την ηχητική ποιότητα ακόμα καλύτερη, διασφαλίζοντας κρυστάλλινη φωνή και καθαρές κλήσεις βίντεο οτιδήποτε και να συμβαίνει γύρω σας. Το HTC BoomSound και η οθόνη των 5.2 ιντσών Full HD συνδυάζονται για να κάνουν το HTC Desire Eye τον απόλυτο σύντροφό σας για την αναπαραγωγή πολυμέσων.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή διάθεσης του HTC Desire Eye ανέρχεται στα 549 ευρώ και διατίθεται από τις 5 Δεκεμβρίου.

[Δ.Τ. HTC]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons