Η HTC ετοιμάζει συσκευές Windows 10 mobile

by Nikos Kaimakamis • On 16-02-2016 • AT 10:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

htc-one-m8

H HTC έχει να παρουσιάσει ένα smartphone με λειτουργικό σύστημα της Microsoft από το 2014, αλλά μάλλον έφτασε η στιγμή για κάτι νέο.

Σύμφωνα με μία αγγελία εργασίας από την Microsoft, φαίνεται πως η HTC αναζητά προσωπικό προκειμένου να εργαστεί πάνω στη δημιουργία του επόμενου Windows 10 Mobile smartphone που θα παρουσιάσει η εταιρεία. Η αγγελία αναφέρεται σε εργασία στην Ταιβάν, χώρα που αποτελεί την έδρα της HTC, με το στέλεχος να είναι επικεφαλής ενός τμήματος που θα δημιουργήσει ένα νέο portfolio Windows 10 Mobile προϊόντων.

Το τμήμα που δημιουργείται στην HTC δεν θα ασχοληθεί μόνο με το πεδίο των συσκευών με λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile, αλλά και με το κομμάτι των εφαρμογών και υπηρεσιών. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του δηλαδή και ένα tablet από την HTC, αλλά η παρουσίαση ενός Windows 10 Mobile smartphone εντός του 2016 από την πλευρά της εταιρείας θεωρείται δεδομένη από αρκετές πηγές στο Διαδίκτυο.

Σε κάθε περίπτωση θα είναι ενδιαφέρον να δει κανείς πώς θα κινηθούν στην αγορά οι διάφορες προτάσεις με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, καθώς έχει αρχίσει να εμφανίζεται ένα ικανοποιητικό πλήθος προτάσεων από διάφορους κατασκευαστές εκτός από την ίδια την Microsoft. To όνομα της HTC, πάντως, είναι ηχηρό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons